Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tré iwiw-en/facebook-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tré iwiw-en/facebook-on ráirni ismeretlen lányokra ismerkedés szándékkal?

Figyelt kérdés

Nagyon tré iwiw-en/facebook-on ráirni ismeretlen lányokra ismerkedés szándékkal? Ugyanis néha, nagyon ritkán látok olyanokat, akiket szivem szerint megismernék.

Persze tudom, hogy nem társkereső, stb, de egész sok olyat hallottam, hogy bejött az ilyen.

2013. nov. 10. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
te még iwiwezel?
2013. nov. 10. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb, mintha társkeresőznél... számomra az undorító szar!
2013. nov. 10. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
iwiw-en igen, facebookon nem
2013. nov. 10. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:

xdddddddddd iwiw loool az még nemszünt meg?xdd

Amugy bocs tesó, de szerintem elég gáz..:/

2013. nov. 10. 19:49
 5/6 anonim válasza:
igen
2013. nov. 10. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs vele baj (bár azt én sem tudom, ki használ ma még iwiwet :D)... Volt barátom is ott írt rám először, és nem bántam. Mondjuk őt már korábbról is ismertem látásból (egy suliba jártunk régen).

Azért olyat inkább ne csinálj, amit egy tényleg ismeretlen srác nemrég, aki egy közös ismerősünket kérte meg arra, hogy fb-n kérdezze meg tőlem, hogy ő írhat-e nekem ismerkedési céllal. Na ez már tényleg kicsit gáz volt. :D

2013. nov. 11. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!