Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, társkeresőn nektek "normális" levelet milyen arányban irnak?
Mmost azokhoz szólnék, akik komolyan veszik a társkeresést. Tehát lányok, tudom, kaptok jó sok levelet. Ezeknek nagy része egy baromság. Mégis, hányan irnak normális, nem sablon levelet, amelyikből látszik, hogy tényleg meg akarnak komolyan ismerni? És ha arcra is "komolynak" tűnik a fazon, igy együtt mennyi normális fazon irogat?
tehát, akik nem olyat irnak, hogy "cső mizu", hanem mégha nem is szimpi, azért válaszoltok neki.
Én egy hónapig társkeresőztem, férfi vagyok és 20 éves. A kinézetem átlagos, de ezt a barátnőm nem tudta volna megállapítani, mert nem raktam ki magamról képet.
Az egy hónap alatt kb. 20-30 levelet írtam, mindegyik egyedi volt, tehát tényleg leültem és 10-15 percet szántam a levélre (ami ettől függetlenül max. 300 karakter volt, nem az első levéllel kell elijeszteni magadtól a másikat). A 20-30 levélből kb. 10-12 volt az aki visszaírt, tehát durván minden második lány írt vissza.
OFF:
Pár hiba amit elkövetnek a férfi társak:
-Nincs köszönés
-Helyesírás mellőzése. Nem kell mindent tudni, de az igényességre lehet törekedni.
-Jó modor hiánya.
Ha az alapok megvannak, akkor jöhet a tartalom
-Nem kell túldicsérni/isteníteni. Társat keres, nem kutyát.
-Nem kell lealázni sem. Társat keres, nem ellenséget.
-Az, hogy "szia! szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni 20/f/bp" nem megfelelő levél.
-Ha ezt kiegészíted azzal, hogy "és milyen zenét hallgatsz?" még nem lesz egyedi a levél.
-Ha az a legtöbb amit magadról tudsz mesélni, hogy "20/f/bp", akkor nem kellene még társat keresned
-Nem az első levélben kell leírni az élettörténeted. (Amikor érdeklődik irántad, akkor magától úgyis felteszi majd a kérdéseit a részletekért).
-Meg kell szólítani a lányt
-Lehet, hogy egy költő veszett el benned, de minden stílusnak megvan a helye. Ekkor pl. ismerkedni akarsz és nem irodalom versenyt nyerni.
-Hidd el magadról, hogy érdekes és jó ember vagy, különben más miért hinné el?
-Ha ezek után is max. egy semleges levelet tudsz írni az adott lánynak, akkor kuka. Az a lány nem érdekel téged eléggé.
A történet úgy folytatódik, hogy leszerveztünk egy találkozót és azóta velem van. A többi lánynak nem is válaszoltam. (Mondjuk az is megér egy misét, amelyik lány azt válaszolja, hogy "szia ...! en most ... ez itt a facebookom: ..., beszélgessünk inkább itt".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!