Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy pasi romantikus alkatú, de enyhe pálinka illat jellemzi a randin, mert így tud felszabaduli és önmagát adni az baj?

Figyelt kérdés
Amúgy tökös gyerek és helyes fiú,csak nehezen oldódik fel.alamuszi macska nagyot ugrik ám csajok.:-P
2009. nov. 16. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan súlos betegség nálad, ami orvosért kiált!

Persze csak akkor, ha normális, emberi életet akarsz élni. Ha belenyugszol, hogy pár éven belül alkesz leszel, akkor semmit nem kell tenned. Így halálbiztos, hogy oda jutsz majd.

2009. nov. 21. 18:53
 12/17 anonim ***** válasza:
de ha megismer bepálionkázva, és az a stilus amit akkor alakitasz tetszik neki, akkor a sokadikon amikor már nem leszel olyan, akkor más stílusban fogsz beszélgetni, még ha már kicsit felszabadultabb leszel pálinka nélkül, akkor is. szóval nem abba a srácba szeret bele aki Te vagy józanul! ezt fontold meg!
2009. nov. 21. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyu,én lány vagyok u.ezzel a problémával,megbeszélhetünk egy randit,előtte mind2eb beb*szunk,aztán meg elmegyünk moziba+sétálni,ok?:D
2009. nov. 22. 13:53
 14/17 anonim ***** válasza:
itt vagyok én élő példának!! 4 csajom volt idáig és mindegyikkel úgy jöttem össze hogy pia hatása alatt voltam!!! :D Amúgy én is ilyen vagyok, hogy csajoknál nehéz önmagam lenni---->a pia segít!!:D
2009. nov. 22. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:

De az most miért nem jó, amit írtam? Hogy odamégy pia nélkül, és beültök valahova borozni-beszélgetni?

Az alamuszi macskáson úgy röhögtem! És tegnap bebizonyosodott, milyen igaz! :D Sok csaj szívesen segít ám a gyáva pasiknak, főleg ha utána abszolút felbátorodnak! :)

2009. nov. 22. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Igyál inkább becherovkát vagy valamit aminek jobb illata van, + rágó akkor tuti nem veszi észre, ha nem kezded már az első randi csókolgatni.
2009. nov. 22. 22:09
 17/17 A kérdező kommentje:
;-))és hogy bizonyosodott be,hogy"alamuszi macska nagyot ugrik";-)?mi történt pontosan?kiváncsivá tettél;-)te is olyan típusú lány vagy,hogyha egy pasi nem épp a legbátrabban,leghatározottabban megy oda hozzád,adsz neki esélyt és nem küldöd el?vagy barátnőid között vannak ilyenek?am hány éves vagy?
2009. nov. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!