Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hamarabb/könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hamarabb/könnyebben belementek egy találkozóba, ha a fiú nem kimondottan randira hív benneteket?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt az egészet, hogy ha a srác csak annyit kérdez, hogy elmennétek-e vele mondjuk kávézni, az kevésbé kínos-e, mint ha ténylegesen randira hívna benneteket, és mondjuk az első esetben elmentek vele, míg a másodikban nem? És ha csak pl. kávézni hív, akkor is tudjátok, hogy mi a szándéka? Vagy jobb, ha konkrétan azt kérdi, hogy randiznátok-e vele? Hogy őszinte legyek, kicsit félek konkrétan randit kérni egy lánytól, mert ő talán nem gondol "úgy" rám, és félek, hogy még egy beszélgetésre se adna alkalmat, viszont ha csak úgy elhívom, akkor lehet, hogy belemenne. Nagyon zavarban lennék, ha randira kellene hívnom, egy "kötetlen beszélgetés" viszont talán őt sem állítaná "megfelelési kényszer" elé. Ti mit gondoltok? Köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 7. 21:27
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Igen, én értem, csak hát előfordulhat, hogy ha valakit kimondottan barátilag elhívok, akkor eljön, míg ha randira hívom, akkor lehet, hogy nem, mert kínos lesz neki, hogy ő esetleg nem érez semmit, vagy megijed, vagy mittudomén. Lehet, hogy közben ugyan kedvel, de mégis ijesztő lehet számára egy randimeghívás. Szóval én ilyen szempontból tettem fel a kérdést.

Egyébként igen, van bennem félelem is. Nem túl sok pozitív visszajelzést kaptam, és hát gyerekkortól kezdve volt bennem önbizalomhiány, öngyűlölet stb., amit már többé-kevésbé "kinőttem". Viszont azért még időnként előjönnek azok a félelmek, hogy a "magamfajtának" nem szabad közelednie senkihez, meg hogy az én vonzalmamat szégyen kimutatni, és hogy biztosan kínos lesz a lányok számára, és félek attól, hogy megint csak kudarc lesz, és utána kellemetlen lesz a lány szemébe nézni.

2013. nov. 8. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!