Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hamarabb/könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hamarabb/könnyebben belementek egy találkozóba, ha a fiú nem kimondottan randira hív benneteket?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt az egészet, hogy ha a srác csak annyit kérdez, hogy elmennétek-e vele mondjuk kávézni, az kevésbé kínos-e, mint ha ténylegesen randira hívna benneteket, és mondjuk az első esetben elmentek vele, míg a másodikban nem? És ha csak pl. kávézni hív, akkor is tudjátok, hogy mi a szándéka? Vagy jobb, ha konkrétan azt kérdi, hogy randiznátok-e vele? Hogy őszinte legyek, kicsit félek konkrétan randit kérni egy lánytól, mert ő talán nem gondol "úgy" rám, és félek, hogy még egy beszélgetésre se adna alkalmat, viszont ha csak úgy elhívom, akkor lehet, hogy belemenne. Nagyon zavarban lennék, ha randira kellene hívnom, egy "kötetlen beszélgetés" viszont talán őt sem állítaná "megfelelési kényszer" elé. Ti mit gondoltok? Köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 7. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rendben, és akkor csoporttársadként mégis mire kellene gondolnom? ;) A lényeg ugyanaz, a férfiaknak nem szokása "csak úgy" elhívni egy lány kávézni, ezért eszembe nem jutna, hogy hátsó szándékok nélkül teszed - elvégre, te sem anélkül teszed, nemde? ;)
2013. nov. 7. 22:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Jó, csak nem tudom, hogyan "működnek" a lányok. :S Szóval nem tudom, hogy ők hogyan értelmeznek egy ilyen meghívást, vagy hogy tesznek-e különbséget egy "szimpla" elhívás vagy egy randira hívás között. De ahogy látom a válaszokból, nem igazán.
2013. nov. 7. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Mivel alapvetően nem nagyon létezik "szimpla elhívás", ezért hogyan is tehetnének köztük különbséget? ;)
2013. nov. 7. 22:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem létezik. Fentebb is írtam, hogy volt olyan, akivel "csak" barátilag találkoztunk, mert személyesen is meg akartuk ismerni egymást, és nem randi volt, hiába ültünk be egy helyre beszélgetni és kávézni.
2013. nov. 7. 22:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Rendben, de hány ilyen volt már életedben? Vagy ha itt felteszed a kérdést, hogy "fiúk, hányszor hívtatok már el lányokat kávézni csak úgy?", mennyien fogják azt válaszolni, hogy 10-15-öt? :D
2013. nov. 7. 22:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Több ilyen volt, mint randi. Az más kérdés, hogy én esetleg éreztem valamit egy-két esetben, de nem mondtam el.
2013. nov. 7. 22:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Tudod, én ezt még el is hiszem neked, komolyan, de mivel hozzám még egyetlen férfi sem jött oda olyan szándékkal, hogy "csak úgy kávézzunk", csupán ismerkedési céllal, azért nyilvánvalóan nem is lehet más következtetésem, minthogy ismerkedni akar. Ha az esetek 99%-ában ezzel találkozunk, miért hinnénk mást?
2013. nov. 7. 22:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Megértelek. Akikkel így beszélgettem, azok netes ismeretségek voltak, szóval nyilván valamennyire más így a felállás.
2013. nov. 7. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Túl kombinálod.
2013. nov. 7. 22:53
 20/21 piriiiiii ***** válasza:

Ha engem BÁRKI, BÁRMILYEN ismertség után elhív BÁRHOVA, arra gondolok, hogy (nem feltétlenül szerelem szintjén) szimpatikus vagyok neki, hisz mi másért is akarna a társaságomban lenni? Legyen ez lány, fiú, kávézó, étterem, mozi, csoporttárs vagy vadidegen. Szerintem eléggé alapvető férfi és női aggyal is, hogyha valaki Veled akarja tölteni az idejét, nem azért teszi bizonyára, mert rühell... :D

Azt hiszem, itt a legfőbb szempont az, hogy félsz, hogy a külsőd, fellépésed és kisugárzásod miatt kínos lesz a lány számára, ha közeledsz felé. Ez önbizalom hiány...

Szóval... egyszer élünk. Hacsak nem vagy macska...

2013. nov. 8. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!