Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy újra érezzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy újra érezzen irántam valamit?

Figyelt kérdés

Régebben tetszettünk egymásnak de én akkor még béna voltam és tapasztalatlan így elúszott a dolog...

Mostanában estéket beszélek vele fb-n és rendesen is , sokszor zavarba jön elpirul mikor beszélgetünk. Van kapcsolata , ami már nagyon lefelé ível ,de beleszólni nem akarok. Szerintetek?

2013. nov. 5. 17:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon is lehetséges, hogy legyen köztetek valami. Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy aki régebben tetszett nekem, az később is szimpatikus volt (hacsak nem történt valami drasztikus változás vele, mert ilyenre is volt példa)

Nyílván, amikor volt kapcsolatom, nem foglalkoztam velük, de van olyan lány, akiért nagyon odavoltam 10 éve és mind a mai napig nem közömbös nekem. Szerintem tartsd vele a kapcsolatot, de várd meg a közeledéssel azt az időt, amikor már nem lesznek együtt.

2013. nov. 12. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!