Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek 26 évesen le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 26 évesen le maradtam mar a csajozásról? öreg vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok minden történt az életemben.Még egy randi se.

2013. nov. 4. 19:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
27: Pár hónapja tornázok már valamint úszok, alig eszem mellette, és így is csak nagyon lassan fogyok sajnos. De így is évek kérdése, hogy normális alakom legyen. Az arcommal meg sok probléma van, de ronda szemem van, hatalmas, formátlan orrom, vastag szájam + rengeteg minden más tényező is csúfítja az arcom. Mellette meg "kisfiús" is sajnos. :(
2013. nov. 4. 20:17
 32/43 A kérdező kommentje:
Nekem a belsőmmel van a legnagyobb baj...Koszi a válaszokat.
2013. nov. 4. 20:23
 33/43 anonim ***** válasza:
Nekem is kisfiús az arcom.:) De ez sose volt probléma. Nem lehet hogy napi csak egyszer, vagy kétszer eszel? Akkor tényleg lassan fogysz. És hanyagolod a kenyeret és a cukrot? Arcodon nem nagyon tudsz változtatni, de van esélyed szerintem. Neked nem is lehet az utcán csajoznod. Mert nagyon kevés esélyed van rá. Próbálj egy lánybarátot szerezni előbb, és utána közeledj hozzá, hogy ismerje meg a belsődet, akár itt neten. Nekem pont most csajozott be egy nagyorrú ismerősöm. Hatalmas orra van, és elég ronda arca, de ő vékony.
2013. nov. 4. 20:23
 34/43 anonim ***** válasza:
79%-os hogy sikerült megváltoznod és becsajoznod 21 év szerencsétlenkedés után? Meséld már el hátha segít vmit. 25 vagyok hasonló problémákkal mint a kérdező.
2013. nov. 4. 20:24
 35/43 anonim ***** válasza:
Nekem úgy sikerül, hogy fogytam sokat azzal a módszerrel amit leírtam. Új ruhákat vettem, és parfümöt. Új frizurát csináltattam. Megtanultam beszélni a csajokkal. Akár utcán is magabiztosabb lettem. El tudtam beszélgetni mindenkivel. Munkám miatt sok idegennel találkoztam azért lettem ilyen. És a fogyás meg az új cuccok miatt. Magabiztosabbá teszik az embert, ha nem úgy megy végig az utcán, hogy senkinek se kell. Felfogásomon is változtattam nagyon sokat.
2013. nov. 4. 20:33
 36/43 anonim ***** válasza:
Én is sok emberrel találkozok és beszélgetek, ezzel nincs gond, de csajokkal nem tudok flörtölni, egyszerűen leblokkolok nem jut eszmbe semmi értelmes, izgulok, kivülről nézve nagyon szánalmas lehetek. Ilyen problémád volt neked? hogy léptél ezen túl?
2013. nov. 4. 20:42
 37/43 anonim ***** válasza:
Hát igazából én úgy beszélgettem velük, hogy nem az járt a fejemben, hogy csajozok, hanem hogy csak simán beszélgetek hétköznapi dolgokról. Mintha egy haverral beszélnél. Próbálj úgy közeledni hogy megkedveljen mint egy barátot. Utána figyeld a jeleket, és te is adj. Ha már jóban vagytok, akkor legyetek közelebb egymáshoz, érintsd meg, de ne úgy mint egy perverz, hanem csak barátilag. Ha már jól érzed magad vele akkor eltűnik a stressz. Próbáld sokszor megnevettetni, hogy jófejnek tartson, de ne erőltetett poénokkal. Nézz a szemébe sokszor. Egy idő után legyetek egyre többet kettesben. Szeressen veled lenni. Utána már alakul. Flörtölni nekem ennyi igazából. Érintés, sok mosolygás, sokszor a szemébe nézel, mosolyogsz. Legyél sokkal kedvesebb vele mint egy baráttal. Kb ennyi jut eszembe egyenlőre. Először barátkozás, később flörtölés, utána alakul magától az egész. Ha tetszel neki, vagy kedvel azt látod rajta. Látod az arcán mi tetszik neki, és mi nem. Kínos csöndet próbáld úgy elkerülni, hogy olyan kérdéseket teszel fel amire nem igen vagy nem a válasz. Bírd szóra, hogy beszéljen magáról. Kérdezgesd. Nyílj meg előtte később. Ne titkolózz sokat. Csak amennyit kell, amit nem akarsz hogy megtudjon rólad. De próbálj meg minél őszintébb lenni.
2013. nov. 4. 20:53
 38/43 anonim ***** válasza:
köszönöm a válaszaid
2013. nov. 4. 21:24
 39/43 anonim ***** válasza:
Szívesen, remélem neked is sikerül.:)
2013. nov. 4. 21:36
 40/43 anonim ***** válasza:
Nézd az így jártam anyátokkal sorozatot, ott 30+ évesen is megy ez a csajozós dolog. Lehet megjátszott megrendezett de még fiatal vagy és most már találhatsz magad mellé felnőtt nőt is akinek nem csak egy múló szeszély maradsz mint a sok kis fiatal hülye p*csának.
2013. nov. 4. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!