Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek 26 évesen le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 26 évesen le maradtam mar a csajozásról? öreg vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok minden történt az életemben.Még egy randi se.

2013. nov. 4. 19:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Arcod csúnya vagy a tested? Mert inkább járj divatosabb ruhákba, és divatos hajjal hidd el azzal nem számít annyira. De előbb írd meg pontosan mi a gond tényleg próbálok segíteni.:)
2013. nov. 4. 20:03
 22/43 anonim ***** válasza:

"ne hallgass a sok agyoniskolázottra"

Jobban teszi ha ránk hallgat. Ilyen idősen már jó pár nőn/párkapcsolaton túl kéne lennie. Ha alakulna is neki valami, mármint a kérdezőnek, ugyanazokkal a problémákkal kéne szembenéznie, mint egy 13-14 éves kamasz fiúnak. Nem mondom, hogy lehetetlen, de kb. olyan, mintha 40 évesen akarnál úszni vagy biciklizni tanulni.

2013. nov. 4. 20:03
 23/43 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem kellettem senkinek ezután se fogok...
2013. nov. 4. 20:05
 24/43 anonim ***** válasza:
21: Arcom is csúnya, és a testem is. Mindkettő katasztrófa. A hajammal nincs probléma szerintem annyira, viszont nem vagyok hajlandó zselézni meg ilyenek, mert az nem én vagyok, a divatos ruhák pedig egyrészről nem dagadt és alacsony emberekre vannak kitalálva, másrészről egyik sem stílusom.
2013. nov. 4. 20:07
 25/43 anonim ***** válasza:
Hát így nem is fogsz. Hány lánnyal próbálkoztál és mi volt a gond? Kinézeteddel van gond neked? Pontosan mi? Hogy csajoztál?
2013. nov. 4. 20:07
 26/43 A kérdező kommentje:
inkább hagyjuk...Senki nem tud segíteni.
2013. nov. 4. 20:08
 27/43 anonim ***** válasza:
24nek: Edzeni tudsz. Testeden javítasz, azzal kezdj. Napi 5x keveset egyél, és kevés(vagy minimális) kenyér, és cukor. Én így fogytam le. Fontos, hogy akkor is egyél ha nem vagy éhes. Pl egy almát. És mindennap eddz kb 40percet. Kardió. Fuss egy helyben, tornázz, vagy nem tudom ilyenek. Így kezd. Addig nem kell új ruha. És így nem is fogsz éhezni, és hamar beindul a fogyás. Utána frizura akkor nem kell. Arcoddal mi a gond pontosan?
2013. nov. 4. 20:11
 28/43 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: Oks nekem így is jó. Te tudod, én megpróbáltam.
2013. nov. 4. 20:12
 29/43 A kérdező kommentje:

"Kérdezőnek: Oks nekem így is jó. Te tudod, én megpróbáltam"

hidd el amit írtam.

2013. nov. 4. 20:13
 30/43 anonim ***** válasza:
Anélkül, hogy leírnád pontosan mi a probléma nem fogom elhinni. Azért írom ezeket mert én is megváltoztam 21évesen teljesen, és tudok tanácsot adni. És rengeteg csúnya embert láttam nővel akár baráti körrel is.
2013. nov. 4. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!