Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi? Masodik randin mar kell puszit adni? Elso randin voltam evvel a lannyal akkor csak beszelhettubk de is. Ertuk egymast h masodikon kell mar adni vagy mi?
Klingoni :D
Am semmi sem kötelező!
ezt akarta kérdezni a drága : Második randin mar kell puszit adni? Első randin voltam egy lánnyal akkor csak beszélgettünk jól meg értjük egymást, a másodikon kell mar adni puszit vagy mi?
ilyesmi akart lenni.
Úristen!!! :DD ez miiii? :D
Hát megpróbálom kibogozni és válaszolni :D
Szerintem 1. randin is lehet köszönni puszival :)
De nincs rá szabály... nincs olyan, hogy kell! :)
De ha kapcsolatot akarsz a lánytól, akkor mindenképp jelezz neki érintésekkel... ilyen pl a puszi(később csók) köszönéskor :) Aztán még véletlen érintése, kézenfogva járás, ölelés, átkarolás, akármi. És fontos a flört is :) Kellenek szép fokozatosan ezek a jelek... szerintem :)
Mert aztán a barátzónába kerülsz, mert úgy veszi észre, mintha nem akarnál közeledni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!