Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan ismerted meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerted meg a barátnődet?

Figyelt kérdés

2013. nov. 4. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
marok marcsizok
2013. nov. 4. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Először 2012 okt 28 ismertem meg. Akkortájt kezdtel el járni az egyik legjobb barátommal fel és akkor ismertem meg az osztálytársait akik nagyon jó fejek és azóta is szívesen vagyok velük akkor ünnepelték a szül napját és nekem is nagyon közel volt az övéhez így közösen ünnepeltük de 1-2 szót váltottunk mert én nagyon féltem és ma is félek a lányoktól eleinte. 2012 dec ~28 környékén a szilvesztert terveztük ezzel a baráti társasággal akkor szintúgy ott volt a lány és akkor lett egy közös témánk már pár mondatot váltottunk egymással és végül szilveszterkor végig csak egymással voltunk elfoglalva rá pár hétre összejöttünk. Igaz nemrég lett vége de egy részem még mindig szereti pedig borzalmas dolgot művel velem és én rendszeresen sírok miatta.
2013. nov. 4. 19:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Megesik az ilyen...nem mindig happy end a történet.
2013. nov. 4. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát igen a jó dolgok után általában mindig jön valamilyen formában ugyan olyan rossz is.
2013. nov. 4. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!