Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen érdemes a randizást kezdeni?
21:11-es, lehagytad a smiley-t!
:D
ilyen idősen mint te tökéletes, de még ráérsz!
nekem van barátom igaz, meg 2 évvel idősebb és ő punk, de nála jobb 'első barát, első csók'-ra érdemes fiút nem lehet találni! nagyon szeretem!
persze hogy normális! mielőtt elkezdtem vele járni, én sem randiztam vele, csak suliban taliztam vele, meg suli után sétáltunk haza, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de ez a váletlenen és a szerencsén múlik :D még várj vele, mert ha majd ennyi idősen egy fiúval szakítasz az kicsit meg fog viselni főleg ha suereted nagyon! én bizti nem ost fogok vele szakítani szal nincs mitől félnem :D
ez normális télleg :D sz@rd le a barátnőidet ha ez a legfontoabb nekik:D az is lehet h simán csak későn érsz és nem teccenek a fiúk,de lehet hogy nins eléggé jó pasi a környezetedbe :D
hát az egy kicsit hosszúra sikerüt, de remélem értetted a lényeget :D sok szerencsét majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!