Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha valaki félvér?
Figyelt kérdés
Félig kínai vagyok és főleg lányok/nők véleményét várnám hogy szerintetek pozitív vagy negatív tulajdonság ha valaki félvér? 16/F2013. nov. 3. 19:14
11/18 A kérdező kommentje:
8# A félvér ázsiai lányokat pont hogy jobban kedvelik a férfiak, mert többségük jól nézz ki :) . De mint látod ha férfiról/fiúról van szó egyből kis farkú, szőrös,alacsony, malac orrú ember jut egyből az emberek eszébe -.-"
2013. nov. 3. 19:46
13/18 anonim válasza:
Én félvér lány vagyok, kb. általános suliig piszkáltak miatta, utána "menővé" váltam.
Szerintem az ázsiai fiúk is keresettek, itt is rengeteg kérdést tesznek fel, hogy hogyan lehet ázsiai pasikkal ismerkedni. Sok lány nem farokméret alapján választ pasit meg nem törvényszerű, hogy egy ázsiainak kicsi legyen.
14/18 anonim válasza:
Ha egy lányt ez zavar, akkor az egy beszűkült látókörű ember. Láttam már nagyon szexi kínai félvér srácot :)
Szerintem emiatt ne aggódj, aki beléd szeret majd, az mindenestül elfogad.
15/18 anonim válasza:
pozitív. nálam már előnnyel indulnál.:)
18/L
16/18 B.Andie válasza:
nekem nagyon tetszenek az ázsiai akár félvér fiúk és sok más lánynak is aki ezt a kérdést nem találták meg úgy hogy ne aggódj sok lány imádna :D és szerintem mind cukik vagytok:3 17/L
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 4. 16:29
18/18 anonim válasza:
Szerintem így sokkal nagyobb esélyed van csajozni... Nincs esetleg egy nővéred ?
Ugyanis én imádom a félvér lányokat (ázsiai/európai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!