Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évvel idősebb férfival megyek holnap randizni, de a szüleim tudta nélkül. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Félek, hogy megtudják, és eltiltanak, és lekiabálnak. Szerintetek hagynom kéne?
18/l
2013. nov. 3. 08:42
21/32 anonim válasza:
Hát te hülye vagy. mért akarsz az apáddal dug*ni?
22/32 A kérdező kommentje:
Apám idősebb egyrészt, másrészt én nem vagyok ribi, de ezt már leírtam feljebb is..
2013. nov. 3. 09:52
23/32 anonim válasza:
Kérdező ne is foglalkozz velük! Menj el a randira tedd zat amit a szíved diktál.
24/32 anonim válasza:
Az egy dolog,hogy azt mondta,hogy nem szexre megy.Megsúgom neked,hogy mindenki ezt mondja.
25/32 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is.. Mondjuk én alapvetően meg szoktam bízni az emberekben, de a fene tudja.
2013. nov. 3. 12:38
27/32 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy már.
Amúgy is jól teszed, mert van pénze és tapasztalt is az ágyban. Irigyellek.:$
28/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi pénze van, de nem is érdekel.
2013. nov. 3. 13:50
29/32 anonim válasza:
Neked lehet, hogy nem feltétlenül kell a vén kuki, de hogy ő biztosan a hamvas deltádat látja maga előtt, az biztos!
Ha el akarsz menni, menj, ebben itt senki nem tud megakadályozni. De Te is érzed, hogy ebből semmi érdemleges nem egészséges és normális nem lehet. Szerinted ő mit akarhat Tőled? Te mit akarsz tőle? Érzed, hogy a környezeted is megszólna ezért a kapcsolatért, magyarán szólva nem tudsz kiállni a kapcsolat fenntartása mellett.
30/32 anonim válasza:
Ha neked ez jön be,akkor szerintem menj aztán meglátod,hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!