Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 évvel idősebb férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évvel idősebb férfival megyek holnap randizni, de a szüleim tudta nélkül. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Félek, hogy megtudják, és eltiltanak, és lekiabálnak. Szerintetek hagynom kéne?

18/l

2013. nov. 3. 08:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
54%
Kérdezd meg az apukádat,hogy ő randizna-e tőle 30 évvel fiatalabb kislánnyal?
2013. nov. 3. 09:09
 12/32 A kérdező kommentje:
Apuval soha nem beszélünk ilyen dolgokról.. ki szoktuk beszélni a családi problémákat, meg általános témákról, de isten ments hogy ilyesmiről beszéljek vele, vagy akár anyámmal.
2013. nov. 3. 09:15
 13/32 anonim ***** válasza:
54%
Nem tanácsot kell kérned tőle csak hozd fel a témát pl.a tv-ben láttal egy ilyent...
2013. nov. 3. 09:17
 14/32 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem, ha nem lenne anyu sem csinálna ilyet.. de a kérdés az, hogy én elmenjek-e, vagy mindenkinek jobb, ha nem kezdek vele?
2013. nov. 3. 09:20
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
Úgyis elmész,mert azt akarod!! Ha nem akarnál menni akkor nem is írtrad volna ide ki. Én tutira nem mennék,szégyen,mind a kettőnek egyik sem talál magához korban megfelelőt??
2013. nov. 3. 09:29
 16/32 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból főleg, de szeretnék elmenni, egy randi még nem kötelez el semmire, csak ez a korkülönbség, nyilván nem lehet tartós egy ilyen kapcsolat, egy randi meg megéri?
2013. nov. 3. 09:41
 17/32 anonim ***** válasza:
58%
18 évesen egy 48 éves vén f..sz kell neked. Inkább orvoshoz menj. Én 30 éves vagyok,de nem tudnék randizni egy 48 évessel.
2013. nov. 3. 09:45
 18/32 anonim ***** válasza:
54%

Várj, te vagy az éjjel nappal Budapestből az a szőke ribi aki kikezdett az 50 éves pasival?

így érthető.

2013. nov. 3. 09:47
 19/32 A kérdező kommentje:
Nekem nem a vén f..sz kell, nem vagyok olyan. De nem kell leszólni mindjárt, én nem tehetek róla, hogy az idősebbek jönnek be, sajnálom, én ilyen vagyok. Tudom, hogy nem egészséges, de sajnos így vagyok összerakva. Lehet hogy csak ezt akarja kihasználni a pasi, nem tudom..
2013. nov. 3. 09:47
 20/32 A kérdező kommentje:
És nem, nem én vagyok a szőke ribi, ribi sem vagyok, nem arra vágyom, hogy meghúzzon egy idősebb férfi, nem olyan vonzalomról van szó. Mind1, mindenkinek köszi a válaszokat!
2013. nov. 3. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!