Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen lehetek szerelmes?
nah látjátok ezekröl a hülye kérdések röl beszéltem -.-"
Válasz: még szép én másodikos koromban is már jöttem ösze 1 láynnyal nem nagy cucc
Összejöhettek, de minden csak a korotoknak megfelelően menjen(puszi, csók) A szexszel még várjatok, remélem ez magától értetődő...
19/L
ahogy TE érzed.mi honnan tudjuk,hogy mennyire vagy eszes? éretebb vagy a korodnál,vagy ilyen barbizós típus?ha az utolsó akkor NEM vagy érett rá.persze attól függ,hogy hány éves a fiú.a fiúk később érnek!tőled idősebbel kezdj,különben az lesz a vége,hogy pár hét után dob,mert nem szeret!én sem vagyok sokkal idősebb tőled,de érett vagyok,sokat olvasok ebből adódóan szinte mindent tudok és meglepődve néztem,hogy a velem egykorú osztálytársaim SEMMIT :O
na szóval és már több,mint egy éve együtt vagyok a barátommal
IGEN LEHETSZ .ÉNIS AKOR LETTEM . MOST 23-ÉVES VAGYOK . HA TUDNÁL NEKEM MY VIP MEGHIVOT KULDENI.MEG KOSZONÉM.
wwherceg@t-online.hu ..........ra jo lenne .koszi
!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!