Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16éves csaj vagyok és 180 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16éves csaj vagyok és 180 cm magas! Ez túlságosan is magas egy csajnál? A pasik nem szeretik a magas csajokat?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz tőlem magasabb pasit találnom.És annyira hülyén érzem magam mindig!:\'(Nagyon gáz ha velem egy magas vagy pár cm-mel alacsonyabb pasim van? Alkatilag mondhatni jó vagyok,ezzel nincs problémám.Csak a magasságommal.Lehet okom szégyenkezni?
2008. júl. 8. 14:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
ja csak nehéz 180 felett,vagy 180as helyes normális pasit találni...alacsonyabbaknak talán könyebb.
2008. júl. 22. 09:10
 32/36 anonim válasza:

15 eves vagyok:)..es aterzem a doolgod.enis 181cm vagyok es szornyen elem meg ezt az egeszet...62kg vagyok tehat nem vagyok elhizva es izmos vagyok koszonhetem ezt

annak h versenyszeruen usztam par eve.mostmar nem sportolok.mindig probalok begorbulni h alacsonyabbnak tunjek mert a bnoim kb 165-170cmesek.az osztalyban a fiuk meg csoda aki eleri a 170 cmert..sztem most fognak meg noni:D.rossz mert mindenki 17-18evesnek nez es nem akarjak alhinni h "csak 15" vagyok.ezert en 17-18eves korosztalyban nezelodok es sikeresen.

2009. aug. 26. 13:54
 33/36 anonim válasza:
26%
szerintem te magas vagy :S én 168 vagyok. de remélem már nem növök. neharagudj lehet, hogy most lehengerlem a bizalmadat de én nem szeretnék 180 lenni egyáltalán nem. bnekem így j ahogyan vagyok ezzel nincsen semmi bajom. abarátnőim vagy ugyan akkorák mmint én vagy magasabbak és így nekem tökéletes. az egyik barátnőm 157 sm de hát ez van.a ttól még szeretem. ha vele vagyokm kicsit furán érzemmagam mert utálok magasnak látszani de ez van x"d. elkell fogadni sajn os :( de nekem ez így jó ls már egy ideje nem növök *-*
2009. szept. 12. 13:08
 34/36 anonim válasza:

ne szégyenkezz.nincs miért :D

én mondjuk 184 cm vagyok :/ először engem is zavart hogy ijen magasra nőttem, főleg hogy az osztályban a lányok 160-170 centi között vannak.dehát én vagyok a legmagasabb. :/:) de én mondjuk már tökre elfogadtam magam,hogy ekkorára nőttem. :D és a magas lányoknak jó lábuk van. :D

pasi téren viszont aztkivánnám,bárcsak kisebb lennék :( 16 vagyok,és még nem volt pasim :$ lehet,hogy azért mert magas vagyok...:S na mindegy..csak jön majd valaki xD:D

és ne szégyeld hogy ijen magas vagy.örülj. kivéve pasitéren :/:D bár van magas hejes pasi is:/ csak nem a közelben. :D

Csók<3

2009. okt. 6. 15:58
 35/36 anonim válasza:
hat en 16 evesen 175 voltam,es volt egy 185 cm magas baratnom es egy 155cm magas baratnom,egyikkel se volt semmi problema a magassagbol,nekem szemelyszerint most is bejonnek a magas csajok,most18 vagyok,de mar nemnagyon kapok a jelenlegi 196cm magassagomnal magasabb csajt,de azert meg mindig nagyon bejon egy az atlagosnal magasabb csaj.szal sztem ez nem hataroz semmit...
2010. aug. 4. 18:39
 36/36 anonim ***** válasza:

szia!

én 15 éves vagyok és 178 cm vagyok. Nekem a magas pasik jönnek be, és szinte csak ezekre figyelek fel.. szerintem az alacsony pasik nem is helyesek, persze vannak kivételek, de a többség nem helyes. :) de ez csak az én véleményem. sok sikert a "vadászatban"

2011. szept. 26. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!