Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16éves csaj vagyok és 180 cm magas! Ez túlságosan is magas egy csajnál? A pasik nem szeretik a magas csajokat?
15 eves vagyok:)..es aterzem a doolgod.enis 181cm vagyok es szornyen elem meg ezt az egeszet...62kg vagyok tehat nem vagyok elhizva es izmos vagyok koszonhetem ezt
annak h versenyszeruen usztam par eve.mostmar nem sportolok.mindig probalok begorbulni h alacsonyabbnak tunjek mert a bnoim kb 165-170cmesek.az osztalyban a fiuk meg csoda aki eleri a 170 cmert..sztem most fognak meg noni:D.rossz mert mindenki 17-18evesnek nez es nem akarjak alhinni h "csak 15" vagyok.ezert en 17-18eves korosztalyban nezelodok es sikeresen.
ne szégyenkezz.nincs miért :D
én mondjuk 184 cm vagyok :/ először engem is zavart hogy ijen magasra nőttem, főleg hogy az osztályban a lányok 160-170 centi között vannak.dehát én vagyok a legmagasabb. :/:) de én mondjuk már tökre elfogadtam magam,hogy ekkorára nőttem. :D és a magas lányoknak jó lábuk van. :D
pasi téren viszont aztkivánnám,bárcsak kisebb lennék :( 16 vagyok,és még nem volt pasim :$ lehet,hogy azért mert magas vagyok...:S na mindegy..csak jön majd valaki xD:D
és ne szégyeld hogy ijen magas vagy.örülj. kivéve pasitéren :/:D bár van magas hejes pasi is:/ csak nem a közelben. :D
Csók<3
szia!
én 15 éves vagyok és 178 cm vagyok. Nekem a magas pasik jönnek be, és szinte csak ezekre figyelek fel.. szerintem az alacsony pasik nem is helyesek, persze vannak kivételek, de a többség nem helyes. :) de ez csak az én véleményem. sok sikert a "vadászatban"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!