Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy szép nő tetszik nektek és szinglik vagytok akkor megprobáltok közeledni felé, udvarolni?
Mert nekem sajnos az a tapsztalatom h inkább féltek és elszaladtok a lehetőség elől.
(egy csini ,szexi 30-as )
Hát ez most elszomoritott,de sajnos igazad van.
De mi a megoldás????
A férfiak csak abból "értenek" ha konkrétan a tudtukra adják h/-igen,tetszel nekem,randizol velem-/????!
Igen, a férfiak nagytöbbsége "fél" a szép nőktől.
Abból az alapmeggondolásból nem mernek kezdeményezni, hogy "úgyse kellenék én neki", mert többek között
- talál pénzesebbet
- atlétikusabb kinézetűt
- "reprezentatívabbat", pl. orvos, jogász, nagyvállalkozó
- jobbhumorút
Általában férfiak nagytöbbsége el sem hiszi, hogy egy szép nőnek nincs senkije, és a legtöbb férfinak első gondolata, hogy éppen olyannal van együtt, amilyet a 01:52-es válaszoló is írt.
Már tényleg nem mernek a szép nőkhöz odamenni,de ennek szerintem oka van. Hiába a szemezés,szerintem nagyon nem egyértelmű jel az eddigi tapasztalatim során.
Szóval most már én is csak 110% biztosan megyek oda valakihez.
Ja, hát ez az, most már a szemezés sem egyértelmű jel, estem már pofára emiatt sokszor. Persze ha annyira tetszik vki, akkor lesz.rom, odamegyek ígyis úgyis, hónapokig törném magam miatta, hogy miért nem mentem oda :D....
Szóval alapjában én is tartózkodó vagyok, de azért néha az ösztön erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!