Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha egy szép nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy szép nő tetszik nektek és szinglik vagytok akkor megprobáltok közeledni felé, udvarolni?

Figyelt kérdés

Mert nekem sajnos az a tapsztalatom h inkább féltek és elszaladtok a lehetőség elől.

(egy csini ,szexi 30-as )

2009. nov. 15. 00:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%

Csini szexi...

Bla, bla, kamu kérdés és csak pasit akarsz...:/

2009. nov. 15. 00:35
 2/18 A kérdező kommentje:

igen ,szeretnék egy olyat aki mer közelíteni.

Hova veszett a férfiakbol a hóditási ösztön?

2009. nov. 15. 00:47
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem hiába tetszik, nem merek. Várok addig, amíg 100% biztos nem leszek az "igen" válaszban :)
2009. nov. 15. 00:52
 4/18 A kérdező kommentje:

és az mitől függ a 100%.?

Én a munkámbol és a programjaimbol kifolyolag csak ritkán találkozom többször mondjuk ugyanazzal a férfival.

Mi a leghelyesebb.Közelitsek én? de akkor meg elveszik a "varázs" a lényeg.Nem?

2009. nov. 15. 00:59
 5/18 anonim ***** válasza:
77%

Szemezéssel add a tudtára, hogy tetszik neked.

Ha ezt én észrevenném, megtenném a következő lépést.:)

26/F

2009. nov. 15. 01:02
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Hmm csini szexi 30as tapasztalt. Nem rossz dolog. Ha tudnám, hogy szingli vagy, bepróbálkoznék az tutiziher.
2009. nov. 15. 01:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Valahogy mindig a tudtára adom egy férfinak ha tetszik de tényleg ugy érzem h nem mernek lépni.És mivel tudom h vszinű nem fogunk mégegyszer találkozni ,ezért szomorit el h nem történik semmi...
2009. nov. 15. 01:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira félős vagyok, hogy ha egy szép nő elhalad mellettem az utcán, inkább a földet nézem :( (tudom, ultragáz)
2009. nov. 15. 01:13
 9/18 A kérdező kommentje:

Persze nem arrol van szo h az utcán leszolitsanak de egy partyn egy programon v munkakapcsolatban akár.

A kérdésem hogy kezdeményezzek ,közelitsek én jobban vagy tényleg várjam meg azt a férfit aki ilyen helyzetben is mer közeliteni ?

2009. nov. 15. 01:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem annyi tahó barom állat férfi van, akiknek pl pont ilyen élettársuk/bnőjükvan, h ha az megtudja h valaki beszélt a párjával, kb képes lenne leölni. és inkább meghúzom magam mintsem magamra haragítsam. de még ha szemezne is velem a hölgy, akkor sem lennék biztos, mivel sok a RIB*NC, akik szemezgetnek, flörtölnek miközben a párjuk hazavárja őket. szal ezt maguk az emberek írtották ki egymásból(a vadászösztönt). szerintem.

18/f

2009. nov. 15. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!