Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek hátrány az ha egy lány mozgás sérült? összejönnétek egy mozgáskorlátozott lánnyal? Őszintén!
Nő vagyok, bocs hogy írok.
Azt nem írtad, hogy mennyire vagy mozgáskorlátozott, mert az nagyon nem mindegy.
Más, ha pl. csípőficamos, biccent valaki az egyik lábára, más, ha tolókocsis, és szinte mindenben segítségre szorul.
Első esetben elég sok esély van arra, hogy egy egészséges párt találjon az ember, viszont második esetben nagyon pici, akkor inkább a sérült emberek jönnének inkább számításba párnak.
21-es vagyok. Ha ennyi a gond, akkor minden esélyed megvan rá, hogy találsz egészséges férfit. Nézz körül.
Az én környezetemben, sőt rokonságomban is van, vannak ilyen párok, és semmi gond, nagyon is jó házasságban élnek. Igaz kevesebb az esély, mintha egészséges lennél, gondolj bele, ha örökölhető a betegség, azt is fel kell vállalnia. Egyik unokatesóm felesége 3-as ikrek egyike, ilyen sérült mint te, két gyerekük egészséges.)
Fel a fejjel, van esélyed, pláne ha szép és okos vagy.
hmmm...nehéz kérdés.
ha szerelmes lennék belé..totál leszarnám, hogy tud-e járni vagy sem.
ha szeretem akkor szeretem...nem érdekel semmi más.
legalább is nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!