Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek hátrány az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek hátrány az ha egy lány mozgás sérült? összejönnétek egy mozgáskorlátozott lánnyal? Őszintén!

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 19:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, bocs hogy írok.

Azt nem írtad, hogy mennyire vagy mozgáskorlátozott, mert az nagyon nem mindegy.

Más, ha pl. csípőficamos, biccent valaki az egyik lábára, más, ha tolókocsis, és szinte mindenben segítségre szorul.

Első esetben elég sok esély van arra, hogy egy egészséges párt találjon az ember, viszont második esetben nagyon pici, akkor inkább a sérült emberek jönnének inkább számításba párnak.

2013. okt. 31. 20:11
 22/32 JohnTitor ***** válasza:
Kötelez rá valaki, hogy hozzád hasonlókkal legyél együtt ?
2013. okt. 31. 20:11
 23/32 anonim ***** válasza:
szerintem akkor is vége lenne a kapcsolatnak, ha az alatt lenne valamelyik fél mozgássérült. nem tudná feldolgozni, hogy sérült a párja meg egészséges és máshol keresi majd a boldogságot. és a depressziója üldözné máshoz. persze ez se törvényszerű vannak ellenpéldák is, de ma már annyira romlott világban élünk, hogy csoda ha van erre is 1-2 példa. pl az a lány aki hozzá ment az agykárosodott barátjához. szép történet, de nagyon kevés a valószínűsége, hogy sok ember így gondolná.
2013. okt. 31. 20:12
 24/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok kerekes székes, önállóan közlekedem, nem kell segítség semmiben.. alapvető dolgokat mint például futás nemtudok. de a járásom elég csámpás
2013. okt. 31. 20:13
 25/32 anonim ***** válasza:
..de a srác hogy irt vakon levelet?
2013. okt. 31. 20:14
 26/32 anonim ***** válasza:
Akkor simán lehet esélyed egy olyan srácnál, aki nem a külsőségeket nézni. Hidd el, van ilyen. Csak találni nem könnyű. A mai világ hemzseg a felszínes emberektől.
2013. okt. 31. 20:15
 27/32 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. Ha ennyi a gond, akkor minden esélyed megvan rá, hogy találsz egészséges férfit. Nézz körül.

Az én környezetemben, sőt rokonságomban is van, vannak ilyen párok, és semmi gond, nagyon is jó házasságban élnek. Igaz kevesebb az esély, mintha egészséges lennél, gondolj bele, ha örökölhető a betegség, azt is fel kell vállalnia. Egyik unokatesóm felesége 3-as ikrek egyike, ilyen sérült mint te, két gyerekük egészséges.)

Fel a fejjel, van esélyed, pláne ha szép és okos vagy.

2013. okt. 31. 20:24
 28/32 anonim ***** válasza:

hmmm...nehéz kérdés.

ha szerelmes lennék belé..totál leszarnám, hogy tud-e járni vagy sem.

ha szeretem akkor szeretem...nem érdekel semmi más.

legalább is nem érdekelne.

2013. okt. 31. 21:09
 29/32 anonim ***** válasza:
kérdező...te merre laksz?
2013. okt. 31. 21:10
 30/32 A kérdező kommentje:
miért?
2013. okt. 31. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!