Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok olyan lánnyal, akinek pasija van?
Ismerkedtem egy sráccal, egyszer beszéltünk, most rám írt, hogy kedden megismerkedett egy lánnyal, akinek van párja, de utólag derült ki. És már járnak! Ad neki egy esélyt, ha kidobja a pasiját.
1. Nekem ehhez mi közöm?
2. Nem ez az első ilyen pasi, komolyan vannak ilyen idióták?
Hát, ebből semmi jó nem fog kisülni, szóval a válaszom: NEM
Milyen "nő" lehet az ilyen, aki, ha talál egy jobbat, akkor a meglévőt lapátra rakja. Mondjuk ezért is van mostanában a rengeteg válás. Lehet tökéletesebbnek tűnik az új, és ha jobban megismeri, akkor kiderül, hogy még rosszabb, mint az előző...
Én jártam... egy hónapig megvolt neki az előző barátja, de csak hétvégente találkoztak és full rideg volt már a kapcsolat. Viszont később megtanultam, hogy ez a lány, úgy, ahogy erre képes volt; képes volt sok más gazságra is...
Úgyhogy most már az a válaszom, hogy krvára nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!