Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fog dobni? Télleg ennyi 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fog dobni? Télleg ennyi 1 csók vagy mi?

Figyelt kérdés
13/L vagyok,és pár napja jáok egy fiúval (ő 14éves)és feljött hozzám...mindegy nem ez a lényeg,hanem megcsókolt,de anyelvünk nem ér bele a szánkba,hanem nem is tudom mivolt...nemtudtam mitcsináljam mert még nem csókolóztam soha:S:S kifelé menet megint megpróbálkozott,de megint elszúrtam...kifog dobni ugye?vajon mért vagyok ijen szerencsétlen??:(:(
2009. nov. 14. 19:27
 1/7 anonim válasza:

Nem vagy szerencsétlen, fel a fejjel:)

Ha kidob ígyjárt..hiszen még gyerek vagy..nem kell tudnod egyből, hogy hogyan kell smárolni:)

2009. nov. 14. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:

azóta nem is merek ránézni:(

de akkor ez csók volt vagy nem? a nyelv nem volt képben

2009. nov. 14. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kidob, akkor egy tapló s*ggfej, akivel jobb is ha nem jöttél össze. Az a legaranyosabb amikor valaki az első csókjával "ügyetlenkedik". Mit nem adnék egy ilyen csajért... :P
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem fog kidobni :) ha szeret, akkor nem!Bízz bennem :)Mindenki túl fog esni az első csókon ;) Valakinek jól sikerül, valakinek pedig kevésbé :) nem baj az, ez így van rendjén.Fel a fejjel :)
 5/7 anonim ***** válasza:
Csók volt, csak nem nyelves.
2009. nov. 14. 19:35
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2009. nov. 14. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szívesen ! És mindent bele, fel a fejjel!

Millió puszi!

2009. nov. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!