Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek bejön, ha egy lány lakkozza a körmét?
Szolid szinekre gondolok...és a sminkkel hogy álltok?
Én szájfényt használok,és körömlakkot:)
a szolíd igen, esetleg az átlátszó mégjobb, mer az is látszik. de az ilyen lila meg piros meg fekete... hát az felejtős. meg a sminket se komálom igazán, legyen egy lány természetes szerintem
20/f
Utolsó: inkább minden ronda nőből lehet sminkkel szépet csinálni, csak érteni kell hozzá ;) Lehet, hogy az esti szép nőt nem ismered fel reggel az ágyadban.
Bocs az offért.
A kérdésre annyit válaszolnék, hogy szerintem a férfiak többségének tetszik a körömlak és a szolid smink. Mindenesetre a legtöbb az erős sminket sem veszi észre (már ha pl. az alapozó, mert csak annyit lát, hogy a lánynak hibátlan a bőre. Bocs azoktól, akik észreveszik).
Igen, ami azt illeti én nagyon szexinek tartom, ha egy lánynak szépen ki van lakkozva a körme a kezén és a lábán is, szeretem az erősebb színeket is(pl. valami vadító vörös, bordó), francia köröm se rossz, de nálam a színes viszi a prímet!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!