Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emberek! Ti nem unjátok még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Ti nem unjátok még a sok rinyáló pasi kérdéseit arról, hogy milyen felszínesek, kegyetlenek, p. csák a lányok, nem adnak esélyt nekik, és a nőknek nem kell semmiért küzdeni. Stb tudját. K melyik kategória. (? )

Figyelt kérdés

A legtöbb dologgal amit írnak, nem értek egyet. Pl szerintem rengeteg lánynak van ugyanolyan, vagy alacsonyabb "súlycsoportú" partnere, nem kell mindig jobb. A legtöbb normális, átlagos nőnél nem a bájgúnároknak van esélye. Az átlagos, szép lányoknak is sokszor nehéz normális pasit találni, nincs senkinek egyszerű dolga, nincs szerintem.a legtöbbünknek egyszerre több (vagy akár csak egy) udvarlója, mint ahogy ezt tipikusan állítják ezek a szerencsétlen srácok... ki vannak akadva, hogy nem kapnak esélyt a lányoktól (valószínűleg külső, de méginkább belsőbeli problémáik miatt) és nem értik, hogy nincs értelme jótékonykodásból, szánalomból összejönni valakivel, aki nem szimpatikus.

sajnálom kicsit ezeket az embereket, de nagyon feldühít a vak, eszetlen szitkozódásuk, főleg ha egy kérdésnél csapatosan szidják a nőket... semmi értelme az egésznek. csak dühítik magukat, pazarolják az időt, és ilyen hozzáállással jóhogy nem jön össze semmi..

nem vagyok feminista, de minden nap tele van az oldal ezekkel a lerágott csont kérdésekkel, amik bunkók, sértőek, valótlanok....nagy divatja van most ezeknek, utálom, ha feljövök ide, rögtön felidegelem magam rajtuk.

Ti mit gondoltok?

2013. okt. 29. 21:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

öhm a lincselésből köszönöm, nem kérek.

na de örülök, hogy ennyi értelmes ember van itt :)

2013. okt. 29. 22:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Én az ilyen megmondom a tuti típusú kérdéseket nem bírom.
2013. okt. 29. 23:13
 23/27 anonim ***** válasza:
22: Én sem bírom, főleg azért, mert a kérdezőnek fogalma sincsen arról, hogy milyen pokoli kínokat kell átélnie annak, aki csúnya fiúnak születik. És még itt hangoztatják azt is, hogy tegyen ellene, mikor ha látott már valaki ocsmány embert, tudhatná, hogy azon nincs mit szépíteni, mert nem segít: a lányok undorítónak fogják találni így is úgy is. Csak ezen az oldalon pár embernek a nagyon nehéz felfogóképesség mellé 0 empátia adatott.
2013. okt. 30. 07:00
 24/27 A kérdező kommentje:
elhiszem, hogy borzasztó nehéz nekik, de a felesleges, és sokakat zavaró rinyálástól tuti nem fog javulni a helyzetük..
2013. okt. 30. 19:50
 25/27 anonim ***** válasza:
24: Máshogy sem, de így legalább tudatják, hogy léteznek! Mert a lányok szeretnék inkább levegőnek nézni őket, nehogy bántsa a szemüket a látvány.
2013. okt. 30. 20:17
 26/27 anonim ***** válasza:
19. - 20. HSZ: Rákérdezek, Eszelős Szivatás? :) Amúgy nem tudom miért csak ezeket a kérdéseket veszitek észre, kb. minden 20. ha ilyen és sokat mondok :).
2013. okt. 31. 00:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Jaja, Eszelős szivatás :)
2013. okt. 31. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!