Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emberek! Ti nem unjátok még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Ti nem unjátok még a sok rinyáló pasi kérdéseit arról, hogy milyen felszínesek, kegyetlenek, p. csák a lányok, nem adnak esélyt nekik, és a nőknek nem kell semmiért küzdeni. Stb tudját. K melyik kategória. (? )

Figyelt kérdés

A legtöbb dologgal amit írnak, nem értek egyet. Pl szerintem rengeteg lánynak van ugyanolyan, vagy alacsonyabb "súlycsoportú" partnere, nem kell mindig jobb. A legtöbb normális, átlagos nőnél nem a bájgúnároknak van esélye. Az átlagos, szép lányoknak is sokszor nehéz normális pasit találni, nincs senkinek egyszerű dolga, nincs szerintem.a legtöbbünknek egyszerre több (vagy akár csak egy) udvarlója, mint ahogy ezt tipikusan állítják ezek a szerencsétlen srácok... ki vannak akadva, hogy nem kapnak esélyt a lányoktól (valószínűleg külső, de méginkább belsőbeli problémáik miatt) és nem értik, hogy nincs értelme jótékonykodásból, szánalomból összejönni valakivel, aki nem szimpatikus.

sajnálom kicsit ezeket az embereket, de nagyon feldühít a vak, eszetlen szitkozódásuk, főleg ha egy kérdésnél csapatosan szidják a nőket... semmi értelme az egésznek. csak dühítik magukat, pazarolják az időt, és ilyen hozzáállással jóhogy nem jön össze semmi..

nem vagyok feminista, de minden nap tele van az oldal ezekkel a lerágott csont kérdésekkel, amik bunkók, sértőek, valótlanok....nagy divatja van most ezeknek, utálom, ha feljövök ide, rögtön felidegelem magam rajtuk.

Ti mit gondoltok?

2013. okt. 29. 21:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
szűz az a .... elég sok kapcsolat után nehezen lehetek az.
2013. okt. 29. 22:09
 12/27 ASOT ***** válasza:
Igen 10-eske "vadászni kell a normális kérdésekre" ezért unom meg az egészet időnként.
2013. okt. 29. 22:09
 13/27 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, csak egy visszakérdés: Te voltál már alacsony, dagadt/vékony, ocsmány, aggszűz férfi? Egyáltalán van annyi empatikus érzéked, hogy megpróbáld elképzelni a helyzetüket? A jelek szerint nem. Tipikus szűklátókörű libának tartalak a kérdésed alapján, aki még egyet akar belerúgni a külsejük miatt úgy is földön lévő pasikba. Milyen szánalmas.
2013. okt. 29. 22:12
 14/27 anonim ***** válasza:

" Ki kellene tiltani innen a sok lúzer szüzikét!

Az ő ostobaságaikkal van tele az egész

kategória. Úgy kell vadászni a normális

kérdéseket."

Meg az ilyen kis ösztönevezérelt 10-éves takonypóznákat is akik b.ni tudnak, de gondolkodni már nem.

2013. okt. 29. 22:19
 15/27 anonim ***** válasza:
" Te voltál már alacsony, dagadt/vékony, ocsmány, aggszűz férfi? " TEGYEN ELLENE! istenem már elegem van hogy ezt csinálják sokan. tegyen ellene! és akkor nem lesz dagadt stb..
2013. okt. 29. 22:20
 16/27 Szergej55 ***** válasza:
Mindkét oldalnak megvannak az ilyen egyedei, én egyszerűen leszarom őket, nem veszek tudomást róluk. Ha neked van időd ezekkel foglalkozni, vagy szakítasz rá, akkor nem értelek.
2013. okt. 29. 22:24
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
15: Van aki annyira ronda, hogy tehet bármit, úgy is ronda marad.
2013. okt. 29. 22:27
 18/27 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldás, ha meglincseljük a kérdezőt, rájöttem,hogy minden bajnak, ami a világon történik, ő az okozója :)
2013. okt. 29. 22:44
 19/27 anonim ***** válasza:
Jobb, ha tudjátok, nem holmi piti kis bíróság ez,ahol horgászengedélyeket osztogatnak,és papírokat pecsételnek, itt elbánunk a bűnösökkel, egyszer s mindenkorra! Megy,mint a karika csapás.
2013. okt. 29. 22:46
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha kitaláljátok,hogy melyik filmből van ez a szöveg,amit írtam, akkor elismerem, hogy igaza van a kérdezőnek, és a nők a hibásak, élükön a kérdezővel :)
2013. okt. 29. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!