Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszene egy ilyen haj randin? (KÉP) Lányok nektek tetszik ez a haj?
A virágot most ne nézzétek csak a hajat :) Nem tudom hogy mit kezdjek vele... Fessem ne fessem göndörítsem ne göndörítsem... Levágatni nem nagyon akarom de már kicsit unom.
Randin inkább az összefogott elegáns hajat (így látszik a lány nyaka ami szexi) vagy a vállakra homló kiengedettet preferáljátok?
19/L
Egy fiú sosem egy dolgot néz... Nem olyan mint az irigy barátnőid. Hogy hú, nézd már milyen a haja...!
Egy pasi az összképet nézi. És ha meglát randin ilyen tátott szájjal ostobán nézni, egyből elhányja magát!
szerintem, jó ez a haj úgy ahogy van.
Ne csinálj vele semmit! :D
hát, én lány vagyok, de nincs ezen a hajon mit nézni. ilyen a hajam, ha felkelek reggel és megfésülködöm, mi lehetne vele a probléma?
szerintem szép, ne rontsd el festéssel, inkább vágass magadnak valami frizurát, hogy ne csak így lógjon vagy valami :)
17#-es mondja a tutit hallgass rá :D
Nekem egy icipicit kislányos de ez elég szubjektív, főleg így arc nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!