Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért szédítetek itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért szédítetek itt és más fórumokon sokakat a "legyen meg benne a plusz" szöveggel, amikor mindannyian tudjuk, hogy az a bizonyos plusz csakis és kizárólag a külsőre jó pasikban van meg?!

Figyelt kérdés
Nagyon sokan nem hisszük már el a kisugárzás szöveget sem, ti mégis jöttök vele mindig, miért?

2013. okt. 27. 20:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%

Komolyan ez már szánalmas amit egyesek gondolnak. "Férfiként" egyetértek azzal amit itt a nők állítanak. Igenis b+ van kisugárzás , de ha csak másba keresed a hibát ne akarjál már barátnőt. Aki nem tudja kezelni(és nem akarja megtanulni) az embereket az maradjon a jobb kezénél.

Kezdjél el foglalkozni a pszichológiával azon belül is a női gondolkodásmóddal stb. Mindjárt meglátod , hogy nem hülyeség amit némelyik állít.

Semmivel nem vagyok különb nálatok , nem vagyok se jóképű se gazdag. Egyetlen k rva pozitívumom ezek közül , hogy magas vagyok. A többin javítottam (kondi és a személyiségbeli problémák) És lássatok csodát nemrég jöttem össze egy lánnyal aki nálam minden téren 10/10.És ő az első lány az életemben

Röviden : attól , hogy te tudatlan vagy és lusta utánajárni dolgoknak még nem más a hibás. Vagy teszel a boldogságodért vagy rinyálsz továbbra is itt , nekem teljesen mindegy

2013. okt. 28. 15:20
 22/26 anonim ***** válasza:

ez mekkora baromsááááááááááááááááááááág

az a"bizonyos plusz" azt jelenti,hogy meglegyen a közös hang,tehát valami,amitől másként nézel rá,mint a többi pasira.. az a kis kiváltság,amit csak TE veszel észre,amitől rájössz,hogy neked Ő kell <3

2013. nov. 2. 16:15
 23/26 anonim ***** válasza:
60%
Létezik az a bizonyos plusz. Tudod kérdező, az emberek nem csak külső körülmények (pl egzisztencia) és csontból-húsból állnal. A közérzetük, a gondolkodásmódjuk mind mind kiül az arcukra, ha tetszik ha nem. Ezért is vannak csinos, szép nők akikkel a kutya sem kezd, mert már 10 méterről árasztják a negatív energiát. Vagy éppen ezért lehet vonzó egy kevésbé helyes, alacsony férfi, mert épp az elenkezője, pozitív, vidám, jól érzi magát vele az ember. Nemtől független, fordítva is lehet. Ezt hívják kisugárzásnak.
2013. nov. 2. 16:36
 24/26 anonim ***** válasza:
nem éppen. én folyamatosan olyan plusszal rendelkező pasikat találok,akik nem 10/10-esek,nem is néznek ki csúnyán, de helyesebbek lehetnének,mégis a szemükben van az ami megfog!
2013. nov. 2. 16:43
 25/26 anonim ***** válasza:

Sokan akkor mondják azt, hogy legyen meg benne az a bizonyos plusz, amikor nem is tudják, hogy mit akarnak, vagy inkább nem tudják szavakba önteni, hogy ez pontosan mit jelent. Ez persze szar ügy, de ez van. Nálam az a bizonyos plusz a zárkózottságot jelenti, azt a képességet, hogy tud dolgokról magasztosan gondolkodni, és az abszolút elkötelezettséget akármi felé.

Persze addig, amíg az illető nem tudja még magának sem megfogalmazni, hogy mi az a plusz, addig nem várhatja senkitől, hogy megértsék.

2013. nov. 2. 18:13
 26/26 anonim válasza:

A nőknek a bunkó pasik kellenek akik kihasználják őket.

Nem vagyok teljesen megelégedve magammal de sosem sajnáltattam magam és mindig tettem azért hogy jobb legyen.

Sajnos a nőknek nem elég az őszinteség,odaadás,megbízhatóság meg az hogy szereted őt. Pedig ez a 4 dolog már kapásból nincs meg a legtöbb férfiban.

2016. jan. 18. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!