Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért szédítetek itt és más fórumokon sokakat a "legyen meg benne a plusz" szöveggel, amikor mindannyian tudjuk, hogy az a bizonyos plusz csakis és kizárólag a külsőre jó pasikban van meg?!
Komolyan ez már szánalmas amit egyesek gondolnak. "Férfiként" egyetértek azzal amit itt a nők állítanak. Igenis b+ van kisugárzás , de ha csak másba keresed a hibát ne akarjál már barátnőt. Aki nem tudja kezelni(és nem akarja megtanulni) az embereket az maradjon a jobb kezénél.
Kezdjél el foglalkozni a pszichológiával azon belül is a női gondolkodásmóddal stb. Mindjárt meglátod , hogy nem hülyeség amit némelyik állít.
Semmivel nem vagyok különb nálatok , nem vagyok se jóképű se gazdag. Egyetlen k rva pozitívumom ezek közül , hogy magas vagyok. A többin javítottam (kondi és a személyiségbeli problémák) És lássatok csodát nemrég jöttem össze egy lánnyal aki nálam minden téren 10/10.És ő az első lány az életemben
Röviden : attól , hogy te tudatlan vagy és lusta utánajárni dolgoknak még nem más a hibás. Vagy teszel a boldogságodért vagy rinyálsz továbbra is itt , nekem teljesen mindegy
ez mekkora baromsááááááááááááááááááááág
az a"bizonyos plusz" azt jelenti,hogy meglegyen a közös hang,tehát valami,amitől másként nézel rá,mint a többi pasira.. az a kis kiváltság,amit csak TE veszel észre,amitől rájössz,hogy neked Ő kell <3
Sokan akkor mondják azt, hogy legyen meg benne az a bizonyos plusz, amikor nem is tudják, hogy mit akarnak, vagy inkább nem tudják szavakba önteni, hogy ez pontosan mit jelent. Ez persze szar ügy, de ez van. Nálam az a bizonyos plusz a zárkózottságot jelenti, azt a képességet, hogy tud dolgokról magasztosan gondolkodni, és az abszolút elkötelezettséget akármi felé.
Persze addig, amíg az illető nem tudja még magának sem megfogalmazni, hogy mi az a plusz, addig nem várhatja senkitől, hogy megértsék.
A nőknek a bunkó pasik kellenek akik kihasználják őket.
Nem vagyok teljesen megelégedve magammal de sosem sajnáltattam magam és mindig tettem azért hogy jobb legyen.
Sajnos a nőknek nem elég az őszinteség,odaadás,megbízhatóság meg az hogy szereted őt. Pedig ez a 4 dolog már kapásból nincs meg a legtöbb férfiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!