Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljesen ki vagyok akadva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ki vagyok akadva, mindjárt sírok. Miért kell így bánnia velem?

Figyelt kérdés

Elhív randira, de le se szär ha nem vagyunk együtt.

Az eddigi barátaim legalább érdeklődtek felőlem és egy csomó mindent kérdezgettek tőlem, de ő most nagyon nem.

Hogy mondhatnám el ezt neki, úgy, hogy ne tűnjek hisztis p*csának? Nem értem miért csinálja ezt, ha személyesen meg látszik, hogy oda van értem.

2013. okt. 27. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó színész a pasi és ennyi. Ez a férfi abszolút nincs oda érted csak időtöltésnek vagy neki. Jól érzed a dolgokat.
2013. okt. 27. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, neki ilyen a személyisége, nem beszél, nem kérdez annyit. Ha neked ez nem jön be, lehet nem illetek össze. Megemlítheted neki, de lehet, hogy az lesz belőle, hogy nem illetek össze...
2013. okt. 27. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Keresztnevet tudsz mondani,mert magamra ismertem :)
2013. okt. 27. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem. De ha te vagy az, akkor menj a fenébe.

Inkább te áruld el a neved.

2013. okt. 27. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg elképzelhető, hogy színésznek képzeli magát, de ha nem, és elmondod neki(normálisan) hogy ez így nem pálya, attól még nem leszel hisztis p*csa.
2013. okt. 27. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Látod, ezért nem érdemes randizni. Csak a fájdalom.
2013. okt. 28. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!