Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a szöveg hogy jönne be nektek?
Figyelt kérdés
Egy helyes lánynak akarom elkérni a számát.Már párszor szemeztünk,de most tovább akarok lépni.Szóval az ötlet:
"Szia!Csak Te tudsz nekem segíteni!Nem találom a mobilom.Megcsörgetnél?"
Persze mindezt viccesen,hogy ő is értse,hogy csak randira akarom hívni.És mondjuk a végén mosolyogva elmondani,hogy természetesen csak a számát akartam és megismerni őt :)
És jobban szeretem, ha megmondják konkrétan, hogy mit akarnak. Kérdezd meg, hogy nem menne-e el veled vacsorázni.... Bár leeht van olyan lány,a kinekbejön az ilyesmi is. Nekem nem.
2009. nov. 13. 17:44
2/15 anonim válasza:
Hát aranyos, lehet hogy ő értékelné:) Egy próbát megér, de ha ezzel fárasztod magad simán is odamehetnél és elkérhetnéd vagy valamilyen ismerőstől.
2009. nov. 13. 17:44
3/15 anonim válasza:
nézd, ha neked ez jutott eszedbe, hogy így kéne, akkor valószínű más szitukban is lennének hasonló ötleteid, és ha igy inditasz, akkor rögtön kiderül, bejön e a lánynak ez a stílus. ha nem jön be nki, akkor ez később derülne ki,ami nembizt hogy jó, ha igen akkor meg rögtön jó benyomást teszel rá, és mint tudjuk az első rengeteget számít, szóval szerintem tökéletes megoldás!
2009. nov. 13. 17:50
4/15 anonim válasza:
Jobb lenne ha egyből rákérdeznél,hogy volna-e kedve veled találkozni.
2009. nov. 13. 17:51
5/15 anonim válasza:
hát sztem elég szánalmas... ilyet a poénos sms-ek között is lehet olvasni. Egyből arra gondolnék, hogy egyedül már egy leszólítós szöveget sem tud kitalálni!
2009. nov. 13. 17:53
6/15 anonim válasza:
kérdezd meg inkább nem fáj-e a lába.
2009. nov. 13. 17:58
7/15 anonim válasza:
Evvel a szöveggel nagyobb sikered lenne:
"Szia! Bocsi,hogy csak így megszólítalak,de napok óta nézlek,és szeretnélek jobban megismerni.Nincs kedved valamelyik nap amikor neked is jó egy üdítőre vagy kávéra eljönni velem? Csak beszélgetnénk,jobban megismerkednénk egymással.Nos???"
Valami ilyesmi szöveggel mész egy lányhoz az jobban fogja értékelni az igazságot,mint ezeket az unalmas idióta szövegeket...
Nincs mit veszítened.Ha nem jössz be neki akkor akármit mondhatsz akkor se fog elmenni veled...Ha meg bejössz neki,akkor legalább értékelni fogja az őszinteségedet...
Sok szerencsét
2009. nov. 13. 18:00
8/15 anonim válasza:
Nekem viszont tetszik:D Ha egy fiu mar ilyen eszkozokhoz is mer folyamodni csak hogy megszerezze a szamom, akkor biztosan komolyabban akar valamit, es ezt dijazom:D Hajra!!
19,l
2009. nov. 13. 18:00
9/15 anonim válasza:
Nekem erről az egyik reklám jut eszembe,csak ott a csaj megy oda a faszihoz.Szóval nekem emiatt nem tetszik,inkább mondd neki azt amit a 18:00 válaszoló írd.Én sokkal jobban értékelném.
2009. nov. 13. 18:06
10/15 A kérdező kommentje:
De csak simán elkérni egy lány számát nem túl snassz?Nem keltené kétségbe esett pasi benyomását?Arra gondoltam,hogy ez a kis játék esetleg oldaná a kezdeti feszültséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!