Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meglepő tali. Van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepő tali. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Vásárolni voltam délelőtt. Kijöttem az üzletből és a mellette parkoló kocsiból kiszállt egy pasi és le szólított! Azt hittem,hogy a párom kezded nyomozásra és ő éllította rám :) Kb.2 órát beszélgettem egy vadidegen pasival és még a számom is megadtam(ez volt a legnagyobb baj,most már verhetem a fejem a falba)számcsere után folytattuk a dumcsit. Mesélt magáról: annyi pénze van,hogy már vígan elél belő élete végéig...stb. és hogy akár nekem is fizetne.....na ekkor otthagytam. de ő jött utána. :( most meg hivogat. Tudom,hogy barom vagyok de hogy tudnák tőle megszabadulni? nagyon betegember!
2009. nov. 13. 14:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy jött a hülye dumával,hogy milyen jó páros lennénk stb. (telszám csere előtt tök normális volt) Biztos,hogy van valami agybaja.......
2009. nov. 13. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
magányos lehet és tapasztalatlan és lehet enyhén bolond.
2009. nov. 13. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
tiltsd le a számát.
2009. nov. 13. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
mond meg neki a telefonba, hogyha tovább zaklat, a rendőrséghez fordulsz...talán megijed tőle, talán nem ... ha nagyon radikálissá válik, cserélj telefonszámot...(ha nem akarod, hogy apárod megtudja, miért hagyd el vagy tedd tönkre "véletlenül" a régi simedet
2009. nov. 13. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:

14:22esnek igaza van:D

Nehogy az mondd már nekem h csak azért adtad meg a számod mert olyan jó volt vele beszélgetni, meg úgy gondoltad h majd néha beültök egy teára:D

Inkább valld be h benne volt a pakliban az amit most nem akarsz:D

Főleg ezek után h írtad h arra gyanakodtál h a pasid nyomoz utánad,gondolom azért volt ez az első gondolatod mert már egyszer-kétszer rossz fát tettél a tűzre:D

2009. nov. 13. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Jo dolgokat mondtak az elöttem szolok.Csereld le a szamod. En is jartam mar igy csak azzal a külömbseggel, hogy en nem ismertem a zaklatomat, mig vegöl kiderült, hogy nagyjabol ki lehetett az, de teljesen kikeszültem harom het alatt. Allandoan hivogatott, föleg este, aztan mar az is kiderült,hogy figyel engem. Amikor azt mondta a telefonba, hogy latja, hogy nagy szobaban eg a villany es amikor leoltottan megint csörgött, hogy ne mert ugy nem lat engem, nagyon megilyedtem. Szamot csereltem, es sehova nem mentem a batyam nelkül. V egül igy kentelen volt leszallni rolam.
2009. nov. 13. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

még necserélj számot, először csak fenyegesdmeg h ne zaklasson tovább, mert a rendőrséghre fogsz menni.

ha nemért belőle akkor j9öhet a számcsere.

2009. nov. 13. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak annyit mondok, hogy a rendőrséggel semmit nem érsz: a mai hatályos törvények mellett amíg "nem folyik vér" addig mindent szabad.

Arról nem is beszélve, ha sok pénze van a csávónak még olyat is el tud intézni amit egy "halandó" nem.

2009. nov. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!