Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt játsza, hogy 1. tali után nem keres akkor mennyi ideig?
Nem szeretem az ilyen tankönyv jellegű dolgokat, mint ez is, de van egy úgynevezett 3 napos szabály, aminek a lényege, ha 3 napon belül nem keres, akkor valószínű nem is fog.
Én személy szerint rühellem az ilyen elme játékokat,minding ösztön szinten cselekedtem.
23/f
Ha akar tőled valami komolyat a pasi, akkor 2-3 nap után megkeres. Viszont ha már 5-7 napja nem mutat feléd semmilyen közeledést, érdeklődést, akkor nem akar tőled semmit.
Viszont ha nagyon félénk a fiú, akkor fenn állhat az a helyzet is, hogy arra vár, hogy Te lépj.
jaj nem arról van szó,hogy félénk lenne:D
tegnap este volt a randi,csak eddig állandóan keresett ma meg még nem:S
Ellen választ írok.
Ha annyira foglalkoztat,egyszerűen keresd fel,beszélj meg vele egy találkozót és derítsd ki mit akar tőled..
Nem szégyen,ha nőként te keresed fel.
Utána,ha megkapod a válaszát,már nem őrlődsz tovább feleslegesen,hogy miért nem keresett.Légy egy kicsit határozottabb..Nem mindennek csak az árny oldala létezik.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!