Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné vele találkozni?
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok__4536613-mit-tegyek-menjek-bele-a-dologba-vagy-sem
az egész dolog itt kezdődott. Nem mentem bele a dologba,neki azota is baratnoje van nekem meg mar baratom. Tegnap elott ramirt hogy o nem tudja h mivan de meg mindig nagyon vonzodik hozzam,es tudja h ha ez az egesz kiderul meg h csak beszeltunk is ket fontos embert veszit el,mivel az en baratom es o haverok. Kerdezte tolem h lefekudtem e mar a baratommal mondtam h igen,ugyh mar tuti h nem a szuzessegre hajt. Irta h talalkozzunk es mert mart tobb mint egy fel eve nem lattuk egymast.nekem meg mindig nagyon bejon a srac,csak felek h ha ez kitudodik h talalkoztam vele nagy baj lesz. Szerintetek mi legyen?
Neked kell tudnod.
Szerintem egy beszélgetésből nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!