Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan fejezzem ki bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejezzem ki bővebben azt egy lányak levélben, hogy meg szeretném ismerni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Szia! Megszeretnélek ismerni"
2008. júl. 7. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy ennél jobban nem lehet: Meg szeretnélek ismerni és kész.
2008. júl. 7. 17:01
 3/6 A kérdező kommentje:
semmi körítés ?
2008. júl. 7. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Te sem írtál körítést a kérdésedhez, hogy miért ismerkednél egy lánnyal. A körítést neked kell tudnod, az árulna el pár dolgot a személyiségedből.
2008. júl. 7. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Minek köríteni?Meg akarod ismerni?Mond neki hogy meg karod ismerni! Ennyi
2008. júl. 7. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy lány vagyok,és nekem ez bejött,ahogy nekem elmondta egy levélbe,hogy megakar ismerni:"szia!már régebb óta figyellek,nézem,hogy milyen vagy,és még több mindent szeretnék rólad tudni,hogy esetleg legyen köztünk valami.Úgy érzem,hogy azokból,amit megtudtam eddig rólad,én szeretlek,és lehet,hogy te lennél az igazi.Ha érdekellek kérlek hívj fel,vagy találkozzunk."Azt hiszem valami ilyesmit írt,és ez bejött nekem.Még azóta is ismerem,de nem lett köztünk nagyobb dolog,de barátok maradtunk.Ha tudtam segíteni,akkor örülök,de inkább te is még jobban figyeld meg a lány,és kérdezz meg pár haverodat is,hogy ezt ők hogyan csinálnák.Első sorban szerintem valahogy írd meg a levelet,utána vegyél neki ajándékot.Ha szerencséd van,akkor a lány is elkezd majd utánad érdeklődni:)
2008. júl. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!