Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai főiskolás, egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai főiskolás, egyetemista lányok egyik jellemzője az, hogy nem hajlandóak visszaírni tárkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Nem csak nekik, de főleg ezt a korosztályt célzom meg ismerkedés szempontjából révén, hogy én is az voltam. Van fent képem is, nem vagyok annyira ronda ember. Jól megfogalmazom, amit írok és nem a legszebb lányoknak írok, hanem a nem annyira körülrajongott lányoknak. 10 ből 8 szor válaszra sem méltatnak, holott tudom, hogy megnézték aznap az adatlapjukat, mert jelzi a gép. Már többeknek írtam, hogy a NEM válasz is megfelelő, csak legalább írjanak már vissza. Írtam, hogy nem fogok nyomulni, hanem NEMET kapok, tiszteletben tartom a döntést. De semmi, még arra sem jön válasz. Mi van a legtöbb lánnyal? Ez szerintem szegénységi bizonyítvány, hogy elvileg a 20-23 éves egyetemista lányok, akik leírják az adatlapjukon, hogy egyedülállóak és még azt is, hogy bátran írj üzenetet, válaszolok, azok is nem viselkednek korrektül és egyenesen. Mondja meg, hogy nem és akkor én nyugtázom a dolgokat (én ne kezdek el faggatózni, hogy miért nem, ha nem tetszem, vagy nem tetszik a stílus, a mondandóm sem). Ennyi lenne a minimum emberség.
2013. okt. 25. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amúgy diplomás vagy?
2013. okt. 25. 18:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, van belőle 3, de minek. Van munkám, kezdek alakulni. De a lányokat nem nagyon érdeklik ilyenek.
2013. okt. 25. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Látatlanban mást nem tudok mondani. Nem másolnál be egy levelet, hogy kb. miket szoktál írni? Mert lehet azzal van a gond. Sablonszöveget írsz? Túl hosszú? Túl unalmas? Van benne lényegtelen dolog? Próbálsz bele humort vinni? Ezt kéne kideríteni. Mert gondolj bele, hogy egy átlag lányra biztos több 10 férfi ráír /nap, és már sokszor szerintem végig sem olvassák, mert tele vannak hülyeségekkel. Szóval valami egyedit kell csinálni.
2013. okt. 25. 19:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Amúgy vidd kicsit feljebb a korhatárt. 23-26-ra. Ők inkább illenek hozzád. Egy 20 éves fősulis vagy egyetemista csak kb. akkor kezdte az egészet. Más még az ő társaságuk általában, és szerintem másra is vágynak. Persze vannak köztük akik idősebb férfiakra vágynak, de szerintem 23-26-nál több eséllyel indulnál. Persze tudom hogy a fiatalokat jobban szeretnéd, de ők lehet pont ezért nem élnének a lehetősséggel.
2013. okt. 25. 19:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Tudod egy lány hány üzenetet kap ott naponta? 10+os nagyságrendbe gondolkodj. Ha nem fogja meg a profilod, a képed akkor ki vagy szelektálva. Nem fog mindenkinek visszaírogatni.
2013. okt. 25. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl sablonos vagy.

Én sem írtam vissza olyanra aki csak annyit képes írni hogy szia, ismerkedjünk, vagy szia had dugjalak meg.

Ilyenekre nem írtam vissza, mert minek? Ha arra sem veszik a fáradtságot, hogy személyesebb üzenetet írjanak. Ne én legyek már a 120. akinek ismerkedjünk üzenetet ír valaki.

Mert sok ilyet kaptam. Ha ezekből ki akarsz tűnni akkor személyre , adatlapra átalakítva kell üzenetet írni.

A férjem ezzel fogott meg. Más volt, személyes volt, ezért felfigyeltem rá. Ennyi.

Ha viszont nem sablont írsz, akkor valami más baj van.

Egyébként volt olyan is, hogy mivel nem volt más dolgom, válaszoltam. Nemleges választ írtam vissza, akkor meg nekiálltak kérdezősködni hogy miért, és adj esélyt és mit tudom én. Hát bocs de nem fogok esélyt adni egy 50 évesnek, meg egy olyannak aki szemmel láthatóan nem ismeri a fogkefét....

27/N

2013. okt. 25. 21:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mondtam már a bevezetőben, hogy nem érdekel a nemleges válasz, csak legyen benne annyi gerinc, hogy visszaír.
2013. okt. 25. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:
És ezt higgye is el azok után, hogy mindenki rí?
2013. okt. 26. 08:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem jókor írsz. A hölgyekre is hatással van a telihold, mint ránk. Csak amíg mi fickósodunk tőle, ők több romantikára vágynak. Olyankor kell meglepni őket egy stílusos, jól felépített (és természetesen személyre szabott) levéllel.
2013. nov. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!