Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai főiskolás, egyetemista lányok egyik jellemzője az, hogy nem hajlandóak visszaírni tárkereső oldalakon?
Lehet, hogy túl sablonos vagy.
Én sem írtam vissza olyanra aki csak annyit képes írni hogy szia, ismerkedjünk, vagy szia had dugjalak meg.
Ilyenekre nem írtam vissza, mert minek? Ha arra sem veszik a fáradtságot, hogy személyesebb üzenetet írjanak. Ne én legyek már a 120. akinek ismerkedjünk üzenetet ír valaki.
Mert sok ilyet kaptam. Ha ezekből ki akarsz tűnni akkor személyre , adatlapra átalakítva kell üzenetet írni.
A férjem ezzel fogott meg. Más volt, személyes volt, ezért felfigyeltem rá. Ennyi.
Ha viszont nem sablont írsz, akkor valami más baj van.
Egyébként volt olyan is, hogy mivel nem volt más dolgom, válaszoltam. Nemleges választ írtam vissza, akkor meg nekiálltak kérdezősködni hogy miért, és adj esélyt és mit tudom én. Hát bocs de nem fogok esélyt adni egy 50 évesnek, meg egy olyannak aki szemmel láthatóan nem ismeri a fogkefét....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!