Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít nálatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít nálatok a pénz, lányok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy sokat nyom a latban, ha egy fiúnak, van egy jó autója, meg latszik rajta, hogy van amit a tejbe aprítson, akkor tudat alatt, de máris jobban bejön nektek, ugye?
2009. nov. 12. 14:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bevallom nekem számít. De kinek nem? Nem olyan mértékben h szóba sem állok olyannal akinek nincs pénze, de azért vannak elvárásaim. Pl. legyen munkája, dolgozzon. Valahol ez biztonságérzetet ad. Sztem a nőkbe ez be van táplálva.
2009. nov. 12. 14:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Az hüjeség hogy a boldogsághoz nem kell pénz... dehogy nem számít, csak nem mindenki jelenti ki.
2009. nov. 12. 15:00
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Még sose vettem észre magamon, hogy megnéztem volna, mielőtt járok valakivel, hogy csóró e, vagy sem. Nekem nem számít. Bár pl, ha annyira csóró, h alig van ruhája, és 2-3 napig abban jár, tehát csóróságából akad az igénytelensége, az taszít.
2009. nov. 12. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
most, amíg még szüleimnél élek, és nem tervezem külön háztartás alapítását, nagyon nem számít. sokkal fontosabb, h jó arc legyen, szellemes és komoly is, ha kell. de ha el akarnék költözni, saját életet kezdeni, már lehet, h megjelenne a szempontok között az illető anyagi helyzete, de egyáltalán nem dobogós helyen, csak már eszembe jutna ezen is elgondolkodni. de nem ez alapján választanék soha. kivéve, ha az éhhalál szélén állok és a híd alatt alszom. 20/L
2009. nov. 12. 15:09
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Bármilyen hihetetlennek hangzik,léteznek pénzéhes és számító nők,és léteznek olyan nők,akik nem a pénztárca vastagságát nézik.Ugyanúgy,ahogy léteznek rendes férfiak,és szemét férfiak,léteznek szemét nők,és rendes nők.Elég korlátolt és szűk látókörű,aki ezt nem így látja.
2009. nov. 12. 15:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Engem határozottan taszítanak azok a férfiak akik úgy gondolják minden nő térdre rogy előttük ahogy megvillantják a legújabb audijuk slusszkulcsát. Ha annyi pénze van, hogy ne tőlem kérjen az bőven elég. Nem lennék kitartott, annál több büszkeség van bennem.

22/l

2009. nov. 12. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
A baráti körömben szinte csak érdekházasságok vannak. Pénz miatt vannak már csak együtt, szóval családi idill az nulla.
2009. nov. 12. 15:28
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

Én nem értem azokat, akik azt mondják hogy számít a pénz...persze van akinek igen...nekem pl. nem...és mégegyszer megismétlem, NEM számít a pénz. nem tudom miért jobb egy ember ha van kocsija, meg állandoan a több százezres telefonját, pda-ját, psp-jét ...stb-jét villogtatja emellett egy bunko, nagyképű f.sz aki csajozni is csak ugy tud hogy kivillantja a pénztárcája tartalmát ...

Akinek ez tetszik, annak meg egészségére. Gondolom annak sem az ember maga tetszik hanem a cuccai, meg a gondolat hogy hát ő most kifogta a nagy halat :D

Az érdekházasságot sem tudom megérteni. nekem nemondja senki sem hogy egy ilyen házasság boldog házasság. És nem tudom hogy van más ezzel, de én szégyellném magam ha engem el kellene tartani. ha a férjem pénzelne engem...tőle kellene pénzt kérnem ha akarok valamit venni, aztán ha összevesznénk, fejemhez vágná hogy fogjam magam aztán költözzek el, mert az az Ő háza, ő vette, ő nevén van, ővé az utolso szo...stb. NA PERSZE ... gondolom mindenki erről álmodik :D

2009. nov. 12. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
faszi vagyok, de én azt tapasztaltam, hogy a nők azért nagyjából a saját szintjükön keresgélnek. és a saját jóléti szintjüket el is várják, kivéve, ha nagyon pénzesek vagy nagyon jó nők, mert akkor van egy kis mozgástér (utóbbi esetben persze felfelé :D)
2009. nov. 12. 20:22
 20/21 anonim ***** válasza:
85%

mikor megismertem páromat,egy kispolszkival szaladgált,már amikor volt pénze benzinre...imádtam...

most bmv-vel szaladgál még a wcre is...

én meg sirvafakadok ha látok egy kispolszkit,és kérem vissza az akkori páromat,aki akkor nem volt még se nagyképű,se önző,se egoista...

2009. nov. 13. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!