Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít nálatok a pénz, lányok?
Engem határozottan taszítanak azok a férfiak akik úgy gondolják minden nő térdre rogy előttük ahogy megvillantják a legújabb audijuk slusszkulcsát. Ha annyi pénze van, hogy ne tőlem kérjen az bőven elég. Nem lennék kitartott, annál több büszkeség van bennem.
22/l
Én nem értem azokat, akik azt mondják hogy számít a pénz...persze van akinek igen...nekem pl. nem...és mégegyszer megismétlem, NEM számít a pénz. nem tudom miért jobb egy ember ha van kocsija, meg állandoan a több százezres telefonját, pda-ját, psp-jét ...stb-jét villogtatja emellett egy bunko, nagyképű f.sz aki csajozni is csak ugy tud hogy kivillantja a pénztárcája tartalmát ...
Akinek ez tetszik, annak meg egészségére. Gondolom annak sem az ember maga tetszik hanem a cuccai, meg a gondolat hogy hát ő most kifogta a nagy halat :D
Az érdekházasságot sem tudom megérteni. nekem nemondja senki sem hogy egy ilyen házasság boldog házasság. És nem tudom hogy van más ezzel, de én szégyellném magam ha engem el kellene tartani. ha a férjem pénzelne engem...tőle kellene pénzt kérnem ha akarok valamit venni, aztán ha összevesznénk, fejemhez vágná hogy fogjam magam aztán költözzek el, mert az az Ő háza, ő vette, ő nevén van, ővé az utolso szo...stb. NA PERSZE ... gondolom mindenki erről álmodik :D
mikor megismertem páromat,egy kispolszkival szaladgált,már amikor volt pénze benzinre...imádtam...
most bmv-vel szaladgál még a wcre is...
én meg sirvafakadok ha látok egy kispolszkit,és kérem vissza az akkori páromat,aki akkor nem volt még se nagyképű,se önző,se egoista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!