Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek bejönne egy ilyen szöveg tárkeresőn?
"Mellettem egyébként mindenben részed lesz, viszlek ahová akarod, megkapod, ami csak megtetszik"
Itt cseszed el az egészet, mivel a sok nőstény ezt úgy fogja értelmezni, hogy bármit megkap tőled, elviszed utazni, méregdrága ajándékokat veszel neki. Ezt a részt inkább hanyagold, ha ezt kiírod: "Álszent, lóvéra hajtó, parazita lelkű nőstények kerüljenek"
Mert ez így kicsit paradoxon.
Néhány kifogásolnivaló szövegrészlet:
"Álszent, lóvéra hajtó, parazita lelkű nőstények" (föként az utolsó szó - aki NÖKET nösténynek nevez, az primitiv)
"Ha a farkam kell" - ilyen fogalmazás valamennyire is igényes nöre undorítóan hat
"ótvar lelkületű, ocsmány elméd" - ez megint milyen fogalmazás, egyetlen nö sem vállaná, hogy ILYEN, neked meg ez kellene
"Mellettem egyébként mindenben részed lesz, viszlek ahová akarod, megkapod, ami csak megtetszik." - ebböl az jön le, hogy megvásárolható, érdekböl szexelö nöt kerenél, mert aki nem ilyen, annak EZEK nem lényegesek.
Az egész fogalmazás kultúrálatlan, primitiv, közönséges, egy lecsúszott, sikertelen, kapcsoaltra képtelen valaki írása.
Akkor én kivétel vagyok, mert szerintem egyedi, merész és egyben humoros a szöveg, nekem nagyon tetszik.
Látszik, hogy az illetőnek van fantáziája, kreativitása.
Pont ilyen kell egy társkeresőre, mert ez nem sablonszöveg.
Nem megsértődni kell ezen az íráson, aki ezt teszi, az elég sótlan ember lehet.
Péter, ha Borsod környéki vagy, nekem írhatsz :)
Szia!
Hevesi vagyok, de a távolság nem akadály. Megtudhatok többet rólad?
Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!