Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek, h ne legyen kiírva rám, h pasit akarok komoly kapcsira?
Öltözködj és viselkedj úgy,mint egy ribanc -.-'
Bocs az erős kifejezésért,de ez jön le a kérdésedből.
3. válaszolónak: Azért baj ez, mert ha egy kapcsolat elején hamar kiderül ez, akkor a másik fél általában megriad ettől és elmenekül.
Egyébként nekem is ugyanez a problémám. Az előző barátnőm többek között azért hagyott el, mert szerettem volna egy normális, komoly kapcsolatot vele, de ő megijedt ettől.
Ha valaki csak egy éjszakára akar téged, elég kicsi az esélye, hogy végül meggondolja magát és nem csak meghúzni akar, hanem tényleg komoly kapcsolatot kezd építeni. Egyfajta próba az, hogy a pasi hajlandó -e végigjátszani veled a néhány hetes vagy éppen hónapos körjátékokat, randikkal, virággal, találkákkal, mozival, színházzal, meghitt vacsorákkal.
Nem tudom, hány éves vagy, de ahogy öregszel, előbb-utóbb ez a hozzáállás gyökeresen megváltozik és azt fogod tapasztalni, hogy minden pasi inkább komoly kapcsolatot szeretne (természetesen tisztelet a kivételeknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!