Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek egy komoly kapcsolatba?
Hát, ez relatív, h kinek mi a komolyodás, és anélkül, hogy tudnám, h milyen vagy, nem lehet erre válaszolni. :). szerintem ezt inkább vele beszéld meg, vagy olyannal, aki ismer téged. ,, A szeret, de komolyodjak meg" pedig olyan furán hangzik. Ezzel mit akart mondani? Ne itt beszéld meg a témát szerintem!
21/l
Én olyannal vagyok együtt, aki úgy tetszik ahogy van, miért kellene másképp viselkedned mint amilyen vagy? Jó persze, ha valami rossz szokásod van azt el lehet hagyni a másik kedvéért, de alapviselkedésen változtatni, minek, szeressen úgy ahogy vagy.
Egyébként én sem értem, miben kellene komolyabbnak lenned?
Ne csapongjon a hangulatod, legyél házias, gondoskodj róla, ne legyél hebrencs kis tinip.csa, csak ritkán, kezeld a vitákat/rossz helyzeteket felnőttesen, ne hisztivel :D
Hirtelen ezek jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!