Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki 6 évvel idősebb nálam és nagyon tetszik. Eddig csak csodálattal néztem rá de most rajongásom szerelemre változott. Megmondjam vagy ne mondjam? Mi a helyes és azt hogyan tehetném?
H értve h csak jövőre fogtok csak találkozni ezt nem értem?:)Szerintem ismerd meg elsőnek és ha utána is ugyan azokat érzed mint eddig akkor nyugodtan mond el neki h te mit érzel!:)Am meg a mai világban nem nagy szám az a 6 év ide vagy oda:D Merj lépni és akkor megtudod h van-e esélyed
nála.:)
6 ev korkulonbseg? ugyanmar. a baratnom es kozottem is 6 ev van, de volt ennel nagyobb korkulonbseg is koztem es par exem kozott, mert eleg fiatalos vagyok :D szvsz a korkulonbseg ne zavarjon... a megszolitassal meg nem kell nagyon kinlodni, mert nekunk fiuknak/ferfiaknak nagyon bejon, hogyha egy no tud kezdemenyezo lenni! ;)
de ha megis problemad lenne a megszolitassal, akkor alkalmazkodj a korulmenyekhez es mivel mar talalkoztatok, merits a multbol. peldaul odamesz hozza, koszonsz neki es felhozod a tavalyi esemenyt. egeszen konkretan:
- szia! ne haragudj, nagyon ismeros vagy nekem, remlik hogy tavaly is itt voltal, de nem emlexem a nevedre...
erre megmondja, te is bemutatkozol neki es ha olyan a szitu, akkor megkerdezed hogy nem volna kedve inni valamit, tancolni, stbstb. nem egy ordongosseg, csak merd az elso lepest megtenni, utana megy minden magatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!