Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit vesz a párjának karácsonyra?
Feltételezem hogy lány vagy:)
Szerintem valami olyat vegyél amit használ majd és akkor eszébe jutsz mindíg. Ez egy kicsit önzőn hangzik:D de szerintem ez mindíg erősíti a kapcsolatokat. Olyanra gondolok hogy egy boxer valami vicces felirattal, --persze csak akkor ha már túl vagytok a szexen vagy a karácsony után pár hétre már csinálni akarod, mert különben ez az ajándék olyan mint ha elhúznál az orra előtt egy mézesmadzagot:)
Szerintem szép aranyos ajándék egy sál.. tudsz kötni? én azt hiszem azt fogok kötök neki egy sálat, hasznos ajándék a hideg hónapokra és még személyes is mert a kezed munkája;) akkor mi van még.. ha van valami hobbija pl gyűjt valamit, akkor ahhoz kapcsolódóan valami tárgy, mondjuk ha hobbija a bicajozás akkor bicajos kesztyű..:D mittomén én ilyenekre gondolnék, tehát mindenképpen valami hasznosra:) pusz
Én péniszxD alakú nyalókát vettem neki tavalyxD
20cmes volt:D
Mindenképp vmi személyeset ,ne egy kommersz cuccot.
Közös képet egy szép keretbe.Vagy képgravirozás.
én pár évvel ezelőti karácsonyon csak olyat ajándékoztam amit saját kezüleg csináltam(diszpárnát varrtam,kiskaspot diszitettem,gyertyát öntöttem,fali diszeket csináltam stb.
sokkal jobb érzés volt mint bevásárolni :-)
sz igazság az hogy én már megvettem...azt a kamérát ami hiányzott neki....a skypehoz...mert ő engem mindig látni akart én őt meg nem tudtam....de már kipróbáltunk...anyukám majdnem benyitott...:D
de még talán veszek neki valami apróságot....készíteni nem tudok..mert nincs türelmem...:( de az neki nem is hiányzik....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!