Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit ad párjának karácsonyra? Kort/ és nemet is írjatok
én még mindig nem tudom *sír* :D
21/L
Sajnos én se tudom még :) De tavaly órát kapott tőlem és egy 32GB-s pendrive-ot meg egy sálat.
21/L
Én egy olyan boxert vettem a barátomnak,amin a Káma szútra pozitúrái vannak rajta.:D
L/17
hát én elég különleges helyzetben vok, mert a barátom szülinapja, névnapja és maga a karácsony is lezajlik két nap alatt( nem értem miért nem adtak neki olyan nevet ami ne rögtön a szülinapja után van)
a lényeg, h van egy képkeret , amibe saját magamról adok majd neki képet(közös képünk még nincs , mert nem vagyunk túl régóta együtt) , aztán egy bögre, amire saját kézzel festek és egy parfüm, aminek irtó jó illata van =remélem neki is tetszeni fog)
16/L
Nyugi az én barátomnak is lesz a névnapja, akkor itt a karácsony..nemrég volt évfordulónk, és januárban meg szülinap:D kicsit zsúfolt:S
Ugylátszik idén mindenki boxerrel kedveskedik a párjának. Én is vettem neki egy rózsaszínt, amin kis malacok huncutkodnak különbőző pózokban:D:D meg találtam egy zenélős hógömböt, igaz saját készitésüt akartam, de így sokkal olcsobban kijött. Meg annyira megtettszett h beleszerelmesedtem:P Plussz még fog kapni egy meleg szenya sütőt, mert nekik nincs, és csak nálunk tud enni:P
Anyukáméktol meg egy köntöst fog kapni, azt kért:)
Hát,nekem nincs barátom,szal semmit,de boxert semmiképpen nem adnék neki,nem tudom,milyen hülye "divat" ez..olyan közönséges.Én se örülnék,ha bugyit kapnék...na de hát kinek mi.
15/L
Én vettem neki egy könyvet, 3bugyit :) és még néhány asztaldíszt..
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!