Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, de Ő nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de Ő nagy bulizós. Azt mondták rá jó nagy r**anc lehet. Tényleg sokan megd**hatták már?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, de Ő nagy bulizós, diszkóba jár amikor csak teheti hétvégén Hajógyári sziget, Fesztiválozás minden nyáron napokra. Balaton Sound, Sziget ilyesmik. Szóval ilyen "egyszer élünk", buli van! felfogású, neki ez a kikapcsolódás!

És meséltem a haveroknak róla, és mondták, hogy "aha, szóval szeret bulizni... Az jó, tapasztalt lesz!" Mondom: Hogy-hogy tapasztalt? "Hát, csak mondom, egy páran felpróbálták az tuti!" Mondom: Áhhh, biztos nem! Ő nem olyan! "Aha, nem olyan... most mondtad, hogy nagy bulizós! Azt hiszed csak a zene miatt járnak az ilyenek minden hétvégén diszkókba? A francot! biztos lekezelte már pár csávó! Az ilyeneknek alap az, hogy megrakják a wcben!"

De Ő nem olyannak tűnik, ok, szeret berúgni, inni, meg a Facebookja is tele van bulizós képekkel, részegen is rajta van, ott öleli a barátnőjét, de Ő ilyen csöndes, visszafogottabb. A barátnője az aki mindig dumál, ilyen pörgős, Ő inkább elvan a háttérben.

Most ezt nem akarom elhinni! Ti mit gondoltok? Létezik olyan, hogy valaki ilyen csöndesnek, visszafogottnak mutatja magát, aztán a bulikban részegen 3om pasit le**op? Meg a wcben megd**ják?

Ti ismertek ilyen lányt?

2013. okt. 18. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

*Az ilyenek a diszkókban élik ki magukat..."

Nem, rosszul tudod. Swingerbe, melóhelyi partykba, meg privát gruppi.

Jah, és tördeli a kezét az ilyen nő, és úgy tűnik mint ha kettőig nem tudna számolni. Menyaszörny-még ez a jellemzője. Mert az eljegyzés az igen fontos neki:D

2013. okt. 18. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, és nem vagyok bányarém se, szóval nehogy azért higyjétek, hogy nem voltam még senkivel bulikban..17/L
2013. okt. 18. 18:26
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Bulizos 19 éves lány vagyok, 16 éves korom ota járok diszkoban sokszor berugtam már, fbom tele van bulizos képekkel, és szüz vagyok(pedig nem nézek ki rosszul, csak azzal akarok elsönek lenni akibe szerelmes vagyok) kivétel erösiti a szabályt ;) ne nézzetek már mindenkit r.bancnak mert diszkoba járnak... Attol hogy sokan nem szeretik attol még nem mindenki egy büdös riherongy aki oda jár..:)
2013. okt. 18. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért mert 100nőből mondjuk 95-öt,buli után (közben) szétkúrnak a parkolóba a kocsik közötta azért az necces....Úgyhogy igen ribinek fogjuk nézni mind az ilyeneket,te vagy a kivétel de ezáltal erősited a szabályt...
2013. okt. 19. 01:47
 15/18 anonim ***** válasza:
nagy marhaság, én a barátnőmmel bulisak vagyunk, iszunk is, de a buli miatt megyünk, a zenéért, táncolni, kitomboljuk magunkat, és ha valakivel ott összejönnénk, akkor az elkövetkezőkben a barátunk lesz, és nem holmi kaland... rám is olyanokat mondsanak, hogy sokszor megáll az eszem, hogy honnan vszik, azért mert visszautasítom őket? 25l
2013. okt. 19. 18:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Diszkos ribikkel nincs mit foglalkozni...
2013. okt. 25. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Én ismerek ilyen lányokat. Teljesen visszahúzódónak mutatják magukat, de a buliban jónéhány fiúval lefekszenek. Lehet, hogy az a lány -aki tetszik Neked- is ilyen.

17/L

2013. okt. 25. 17:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Most nyugodtan nézzetek hülyének,de szerintem az ember belső tulajdonságait,értékeit nem az határozza meg hogy mennyit bulizik. Mert lehet,hogy állandóan partiból-partiba megy de attól még lehet kedves intelligens és gyönyörű! Ez az én nézőpontom.
2013. nov. 2. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!