Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérdezzem meg a csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg a csajt hogy akar e velem járni?

Figyelt kérdés
ájjak elé azt mondjam? vagy lekapjam?
2008. júl. 6. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Így ni: Akarsz velem járni? (Ahh, hülyeségen kívül, na. Nyugodtan valld be neki, hogy szereted, és járni szeretnél vele. Jobb, ha eléállsz és megmondod neki mint itt gondolkodsz heteken át. Fő a bátorság :)
2008. júl. 6. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezd meg tőle hogy van-e pasija?ha azt mondja hogy "nics" akkor mond meg hogy "most már van"
2008. júl. 6. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Válaszd ki a megfelelő alkalmat amikor egyedül tudsz vele lenni és mondd meg neki, hogy mit érzel. Ennyi.
2008. júl. 6. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem meg ne mond meg neki. Az gáz. Inkább várd meg haogy eljöjjön 1 olyan pillanat, amikor megcsókolod, és akkor már sinen leszel. De először is vidd el valamere.
2008. júl. 7. 01:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi elmentünk sétálni, de mivel elkezdett szakadni az eső, bementünk a lépcsőházba. Ő elkezdett fényképezgetni, pedig tudta, hogy utálom...én nyúltam a telefonért, így közelkerültünk egymáshoz, nem bírtam kivárni, amíg ő lép, adtam neki egy szájrapuszit, utána megcsókolt. Életem legvadabb csókja volt. Szóval így a barátomnak nem kellett kérdezni semmit!
2008. júl. 7. 08:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is kerülj olyan szituáciba "véletlenül", amikor közel tudtok egymáshoz kerülni...jó ötlet volt a fényképezés:)

én ezt úgy szoktam, hogy valami olyasmit mondok amit tudom hogy nem szeret az adott lány, vagy kicsit szórakozok vele, és aztán hirtelen megfogom a kezét, hogy "csak vicceltem".

jóó most ez így leírva hülyén néz ki, de az életbe nekem bejön:)

és ha nem veszi el a kezét, akkor onnan mehettek úgy sétálni, onnan meg csak idő kérdése hogy meg tudod e csókolni valamikor. éshát az meg már siker:)

2008. júl. 7. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!