Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit verseny fíling, de anélkül is kellene. Tudnátok tanácsokat adni?
Adott egy lány, évfolyamtársam, aki eléggé bejön pár hete. Sosem volt barátnőm és sosem próbáltam mert nem gondoltam még hogy kellene, de körülöttem szépen lassan elkezdtek "barátkozni" a haverok is és hogy úgy mondjam lemaradni sem akarod, de nem csak ez a lényeg. Egy az hogy mit kéne tenni úgy, hogy nem vagyok egy kolosszus-alkat? A lány egyébként érdekes arcberendezésű, szerintem nem tetszhet sok embernek de nekem eléggé, a baj az, hogy van egy osztálytársam akinek szerintem mégis bejön! Egy lapát ürüléket tesz a helyzetre, hogy az említett barát folyamatosan verseng velem, mindenben le akar győzni, ha nem sikerül akkor mindent megtesz hogy legalább az ő fejében ő nyerjen, és bár senki nem tudja, hogy bejön a csaj nekem, de az azért nekem se lenne egy nyaralás ha vele látnám együtt. Mázli, hogy látszólag nem áll készen a haver egy kapcsolatra, de sosem lehet tudni, ő egy évvel régebbről ismeri a lányt és velem ellentétben könnyű beszédviszonyban van vele. Nos, segítsetek légyszi és bocs az anderseni kérdésért :D
Hogy férkőzzek közelebb hozzá úgy hogy heti három óránk közös csak és még sosem beszélgettünk, azt sem tudom, tudja-e a nevem?
(Hozzátenném, hogy azért működhetne, két osztálytársam is az említett lány osztályából jár valakivel)
16/f
Beszéd téma gyakorlatilag bármi lehet. Bármi alatt az t értem, hogy bármi. érted? BÁRMI B@ sszameg!!
Ha a lánynak egy fikarcnyit tetszel és nem undorodik tőled, vagy nem fennhéjjázó (azt így kell írni? mindegy...) akkor beszélgetésbe elegyedik Veled. Először alap kérdés lehet: megcsináltad a házit? hogy ment?, aztán kicsit személyesebb: Hogy vagy? Milyen napod volt? mit csináltál tegnap? stb. De ezek is elég alapok. Persze az is segít ha te is sztorizgatsz neki és vannak vicces történeteid :) Ha megvan köztetek a kémia, akkor észre se veszed és már egy faja beszélgetés közepén vagytok :) Fontos, hogy ereszd el magad és ne azon agyalj, hogy mit fogsz mondani, hanem, hogy ő mit mondott Neked :) Gyakran az is jó ha nem kommentálod, hanem csak bele kérdezel egyet. Miért? Úgy gondolod? Valóban? Miért neked mi a véleményed? stb. És akkor ő folytatja te meg fülelsz és gyűjtöd magadba az infót :) Persze te is beszélhetsz, az is egészséges :)
3-dik vagy :) Gratula :D
hogy sikerült? vagy jött össze?
amúgy a terapeutával közel jársz, mert valami pszihológus szerű szeretnék lenni... de mostanában lemondtam róla és inkább a Kung Fu mester szint elérését kísérlem meg
amúgy én is csak 17 vagyok... szóval hogy is sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!