Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Próbálkozzak tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Próbálkozzak tovább?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe első látásra beleszerettem!Körülbelül 3 hónapig üzenetezgettünk,mire sikerült összeegyeztetnünk egy találkát!Természetesen többet akartam mint barátság.Irtam neki sms-t,de nem válaszolt és el se jött a megbeszélt helyre.Mit utóbb kiderült aznap este összejött ismét a volt barátjával!Azóta csak rá tudok gondolni nem megy a tanulás és még a barátaimmal is összevesztem!Szerintetek mit tegyek?Próbálkozzak tovább legyek vele jóban vagy inkább próbáljam elfelejteni mert úgyse fog semmi összejönni? 17f

2013. okt. 16. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba
2013. okt. 16. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd, semmit nem akar tőled. Szerintem egyenlőre a barátkozást se erőltesd vele, azzal csak a saját dolgod nehezíted.
2013. okt. 16. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Hónapokig próbálkozok egy csajnál,elmondtam neki a legnagyobb történeteimet,mindég próbáltam megnevettetni és még találkozni se akar meg semmi? Ilyenek ezek a mai lányok? :(
2013. okt. 16. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyenek. A 95%-uk. Engem is egy rendes, szolid lány átvágott, megcsalt egy helyi szépfiúval. Addig vagy jó, még nem jön egy jobban szituált, helyesebb srác. Aztán váltanak. Ez jellemző a huszonéves korosztályra is. Ha csak el nem éred évek alatt, hogy fülig szerelmes legyen beléd, akkor nem fog megcsalni. De ahhoz sokat kell letenned az asztalra. Többet, sokkal többet, mint egy lány tesz le egy fiúért. Lehet lepontozni, így is már alig vagyok 60%-os. Pedig a tapasztalatot mondom el.
2013. okt. 16. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozz.
2013. okt. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!