Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen rózsát vigyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen rózsát vigyek?

Figyelt kérdés

Az első v. második randira ugye fehér színű illik? Mert az elvileg a kezdődő szerelem szimbóluma. Jól tudom?

Mikortól "lehet" vöröset adni?

2009. nov. 10. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én rózsaszínt vinnék a helyedben!
2009. nov. 10. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Én feketét akarok.
2009. nov. 10. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Én fekete liliomot vinnék. :)
2009. nov. 10. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
sztem tök mindegy milyet adsz. Én pl a barátomtól legutóbb sárga-pirosat kaptam és tök szép volt :):)
2009. nov. 10. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Vihetsz neki sárgát is, az is tök jól fog neki esni! :) A lényeg, hogy a vörössel még egy ideig várj! Ja és ne kapasd el, mert utána csak "kívánni" fogja azt, hogy kapjon valamit! Tapasztalat...
2009. nov. 10. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A vöröset csak akkor, ha tényleg már fülig szerelmes vagy. Egyszer kaptam első randin és nagyon zavarba ejtő volt :S

Fehéret mindig lehet vinni, rózsaszín, narancssárga is ok. Ha szereti a különleges dolgokat a lány, akkor pl. kék (ez általában jóval drágább).

Vöröset csak akkor vigyél neki, ha tényleg őszintén szerelmes vagy belé, és úgy látod, hogy ő is örülne neki.

2009. nov. 10. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Most majdnem mocsok voltam, és leírtam, hogy elég Neki a rózsaszín ánuszrózsád. :D
2009. nov. 10. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Addig amíg nem vagytok szerelmesek addig néha-néha fehéret vagy rózsaszínt, de szntem más szép virágot is vihetsz neki! (sárga rózsát ne vigyél semmiféleképpen mert azt beteg nagyiknak szoktak a kórházba vinni :S) Amikor már fülig vagytok akkor jöhet a vörös rózsa!

U.i.: télleg ne kapasd el!

Sok szerencsét a kapcsolatotokhoz!

2009. nov. 11. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben valsmi különlegeset, "kétszínű átmeneteset" adnék :D annak szerintem mindenki örül, nem szokványos :)
2009. nov. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!