Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csak a húsz éveseké a világ? Hogy lehet őket meghódítani?
A fősulin nagyon tetszik az egyik évfolyamtársam. Ő (lány) 20 éves, én 25 vagyok. Nagyon aranyos, beszédes és kedves velem, mosolyog... De annyira nem ismerem, hogy tudjam, csak velem ilyen-e (=én is bejövök neki), vagy alapból mindig ilyen a természete. Elkezdtünk levelezni, ő is kérdez, érdeklődik, nem csak a kérdésemre válaszolva ír magáról, de múlt héten pl. nem mellém ült az előadáson, hanem a barátnője mellé, óra után meg épphogy csak egymásra néztünk, köszöntünk, majd hirtelen elsiettek...
Az a gondom, hogy kicsit "kínos" lenne félreértelmezni bármit is vele kapcsolatban, értsd: randira hívni.... mert ha nem jövök be neki úgy, ha csak barátként/évfolyamtársként tekint rám és nemet mond, utána valahogy megtörik a mostani "varázs" és megszakad vele ez a kis kapcsolatom.
Már bocs, de 25 évesen meglehetősen éretlen gondolkodású és fantáziátlan vagy.
Megjegyzés: az az 5 év szinte semmi. Hidd el, nem sokban különbözik a korosztályodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!