Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindketten pasik vagyunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindketten pasik vagyunk, hogy mondjam el a legjobb barátomnak hogy én többet szeretnék tőle?

Figyelt kérdés
Esetleg van valakinek egy értelmes ötlete? Én 14 vagyok, ő 18, együtt megyünk nyaralni jövőhéten a Balatonhoz, csak mi ketten leszünk és hát nem tudom hogy kezdeményezzek, még sosem tetszett meg pasi, ő az első.
2008. júl. 5. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
állj oda elé és mond ezt neki: mocskos buzi vagyok és szeretnék éces lenni
2008. júl. 5. 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem felejtsd el ezt, de nagyon gyorsan!! Hacsak nem akarsz hazajönni belilult arcal... Vagy, ha látod rajta, hogy ő is langyi akkor hajrá:É Mássz rá egyik éjjel XD
2008. júl. 5. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még lehetnek ilyen tévelygések:) Szerintem ne nagyon próbálkozz, hacsak nem tudod, hogy esetleg őt is érdeklik a fiúk. Inkább próbálj csajozni, aztán ha végképp úgy látod, hogy téged a férfiak érdekelnek, akkor járj olyan helyekre ahova a homoszexuálisok járnak, illetve csak olyannal kezdeményezz akiről tudható, hogy vannak ilyen hajlamai.
2008. júl. 5. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha nem éled bele magad, aztán mikor első este elvisz csajozni, akkor úgyis megérted. Ha meg mégis amazért vinne magával nyaralni kettesben, még mindig elszaladhatsz.
2008. júl. 5. 22:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Rámászni nem fogok, az kissé sok lenne elsőre:D Egyébként szerintem bi, de csak tippelek, honnan tudhatnám? Nincs ráírva senkire. Csak azt tudom hogy nincs baja a melegekkel. A csajok meg nem érdekelnek egyáltalán, mármint imádom őket, de nem "úgy":DD Csak mint barátok.
2008. júl. 5. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

Elmentél a "Melegek felvonulására"????

Ha igen, jól tetted,me te buzi vagy!....(fúj)

Am kérdezz rá,h ő is ugy érezz-e írántad, simizd meg a faszát!!

2008. júl. 5. 23:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem mentem, de kösz, én is tudom hogy mi vagyok, és nem bánom mert még így is több értelem szorult belém mint beléd valaha is fog.
2008. júl. 5. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

mocskos buzik mocskos buzik mennyel a te országodba

errőlis a zsidó SZDSZ tehet genetikai hulladékok

2008. júl. 6. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
nem tudhatod hogy télleg bi vagy csak libi, bár ha nincs semmi baja a mássággal akkor valszeg nem fogja beverni az arcod de még így is veszíthetsz, lehet hogy miután megtudja hogy vonzódsz hozzá furán fog nézni rád és kerülni fog. ez szerintem rosszabb mintha meg se próbálnád mer úgy gondolom ennek nagyobb az esélye. biztosra kell menned hogy ő vajon nyitott-e az ilyen kapcsolatra, pl ha rajtakapod hogy pasikra recsizik akkor kitárulkozhatsz előtte. de ez se valószínű. szerintem is olyanokkal kéne próbálkoznod akikröl tudod hogy nyitottak erre.
2008. júl. 16. 13:09
 10/10 anonim válasza:
Rohandá meg te mocskos B**I
2017. márc. 28. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!