Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Értelmes nőknél bejön az ilyesmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmes nőknél bejön az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy állítólag bármelyik férfi "ledumálhatja" bármelyik nő bugyiját, ha egyszerűen csak kimondja előtte, amit gondol, de mindezt úriemberként, és vicces formában.

Tehát, hogy pl. mondjuk egy irodában dolgozok, és egy munkatársnőmmel minden nap hülyülök kicsit ilyenekkel, hogy " tudod, jól áll neked, amikor jössz, de még jobban áll, amikor mész."

Tehát, nem azt mondom, hogy "tetszik a segged."

És az ilyenek állítólag ösztönös vonzódást kelt az értelmes nőkben is, mert bármit is mond erre az mindegy, a lényeg, hogy egyszerűen vonzódni kezd hozzám, mert ritka az olyan férfi, aki mer őszinte lenni, de nem bunkó stílusban, és ugyanakkor nem egy puhapcs, aki csak "ártatlanul" közelít felé.

2013. okt. 11. 12:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
próbáld ki
2013. okt. 11. 12:09
 2/20 anonim ***** válasza:
bejön nekik, de nem mindegyiknél és nem garantáltan
2013. okt. 11. 12:10
 3/20 A kérdező kommentje:

Ezt még mellékelném

Ha elragadó vagy, akkor szinte bármit megúszhatsz. Mit is mondhatna a lány? Azt, hogy nyers vagyok? „Igazad van nyers vagyok, de szeretek a lényegre törni. Nem akarom, hogy azt hidd, hogy köntörfalazok. Sok nő képtelen kezelni az őszinteséget.” A legjobb védekezés a támadás. Én sohasem védekezek, soha nem lépek vissza. Én támadok és védekezésre kényszerítem a NőKET. „Ó, most egy durva disznónak tartasz. Igen. Ebben egyetértek veled,igazad van. Olyan jók a megérzéseid. Te egy valóban gyönyörű nő vagy. Nem is zaklatlak tovább TÉGED, mert jóval több vagyok egy úriembernél.” Csak őszinte voltam. Nem mondtam azt hogy: „Meg akarlak bszni.” Az túl durva lenne. őszinte vagyok a nőkkel és bármit felhasználok, amit mondanak és hamarosan meg is bocsátanak nekem. Vagy elsétálnak. Egyáltalán nem számít, mert bármire fel vagyok készülve.

2013. okt. 11. 12:11
 4/20 anonim ***** válasza:

Hátööö.... szóval nekem ez a fajta duma egyáltalán nem vicces, de nem is őszinte!

Az alapgondolat az nem rossz, de én pl. nem ilyesmiben mérem a humort, vagy az őszinteséget! Volt már részem ilyesmiben, vagyis hogy egy férfi teljesen nyíltan, de nem bunkó módon, humorral jelezte a szándékait...

De az általad leírt példa nem ilyen jellegű. Bennem inkább ellenkező hatást váltana ki.

2013. okt. 11. 12:12
 5/20 anonim ***** válasza:
Nagyban függ a kinézetedtől is.
2013. okt. 11. 12:12
 6/20 anonim ***** válasza:
van abban valami vonzó, amikor egy férfi viccesen (nem nyersen) őszinte. de ettől még nem fekszem le vele automatikusan.
2013. okt. 11. 12:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be! Én ezt nagyon is komolyan venném. Nekem ezek inkább undorító megjegyzések a másik személyről.
2013. okt. 11. 12:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Bennem ez inkább ellenszenvet keltene.
2013. okt. 11. 12:14
 9/20 anonim ***** válasza:
munkahelyen ez rossz ötlet
2013. okt. 11. 12:14
 10/20 anonim ***** válasza:

Kérdező: a legutóbbi alapján azt gondolom, hogy fogalmad sincs, hogy mit akarsz. :) Játszmázásnak tekinted a kapcsolatépítést. Ez így, ebben a formában - nekem - szánalmas. Nagyon nem volt szimpatikus mindaz, amit leírtál. Lehet, hogy valakinek bejön, de nekem inkább visszatetsző.

A másik pedig az, hogy azt feltételezed, megfelelő taktikával BÁRMELYIK nőt el lehet csábítani. Ez nem így van. Mindenkinek más jön be, illetve van, akinek semmi, mert mondjuk nem vagy az esete. Inkább tanulj több empátiát tanulni, kialakítani, hogy ráérezz, hogy az adott nő mire vágyik, és ne egyenpraktikákkal próbáld lebeszélni a bugyijukat. Vagy egyszerűen csak add önmagad, és akinek az bejön, annál nyerő leszel. :)

2013. okt. 11. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!