Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy lányt akit nem ismerek?
Menj oda hozzá, köszönj, és ha megkérdi, hogy mizu, akkor mondj valami aktuálisat, pl. h kicsit stresszelsz a töri dolgozattol vagy valami es kérdezd meg, h ő készült e már rá. Ha nem kérdezi meg, h mizu, akkor vagy rossz kedve van, vagy elfoglalt, vagy nem kedvel. Tök mindegy, mert mind3 esetben lépj le valami kamu szöveggel. pl.: nem tudod h hanyadij oldaltól kell tanulni törire?. Csak annyi a lényeg, h legyen valami valós dolog.
Ha meg már folyik a csevej akkor ügyelj arra, h ne csak te beszélj, kérdezz tőle azzal kapcsolatban amiről te beszéltél, és te is arrol beszélj amiről ő
Csak szép gördülékenyen. Ja és ne mutatsd ki, de Ő van megtisztelve, h te beszélgetsz vele. ;)
hajrá
17:35 vagyok.
Csak példák voltak :)
Találj ki valamit :)
szia, hát ez nehéz kérdés
először azt kéne tudni, hogy ő hogyan viszonyul hozzád
mert ha elmondod neki, hogy tetszik neked és neki te nem, akkor az elég égő:D én is ilyen vagyok, nem tudok mivel 'kezdeményezni'..hogy mit mondjak
hány éves vagy? mennyi a korkülönbség?
egyenlőre beszélgess vele facen, vagy ha már tudod, hogy hogyan érez csak akkor hívd el valahová
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!