Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet valahol katolikus meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahol katolikus meleg srácokkal találkozni, ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én is az vagyok, hasonló cipőben járókat keresek.

Meleg körökben a vallásukat, vallásos körökben meg a melegségüket tagadják a legtöbben. A vallásos meleg közösségek meg vagy ökumenikusak vagy protestánsak.

Én viszont kifejezetten katolikus meleg srácokat keresek.

2013. okt. 10. 13:15
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Nos, nem; a cölibátus a latin caelebs (nőtlen férfi) szóból származik: nőtlenséget jelent. Az absztinencia az önmegtartóztatás. Egy kicsit járj utána a témának, javaslom.
2013. okt. 10. 15:01
 12/49 A kérdező kommentje:

Oké, csak az abszcinenciát a piásokra szokták használni.

Igen, nőtlen férfit jelent, mégis mindenkire ezt használják.

Az önmegtartóztatás nem nekem való.

2013. okt. 10. 15:04
 13/49 anonim ***** válasza:
74%
Tudtommal a katolikus vallás nem preferálja túlzottan a homoszexualitást. (Kivéve természetesen magát a papságot.)
2013. okt. 10. 15:57
 14/49 LeftBehind ***** válasza:
Félreértettétek vagy félre akartátok érteni,mindegy.... Nem Istenben való hitedet kérdőjeleztem meg vagy akartam megrengetni. Csak azt mondom hogy a katolikus egyház nem kimondottan a legtoleránsabb és érzőszívűbb vallási csoport a világon.
2013. okt. 10. 19:02
 15/49 A kérdező kommentje:
Miért, melyik az?
2013. okt. 10. 19:20
 16/49 LeftBehind ***** válasza:
Hát a buddhizmus pl. nem épp az előítéleteiről ismert,de én mindig is annak a híve voltam,hogy a hitet nem szabad valláshoz csatolni.
2013. okt. 10. 19:23
 17/49 A kérdező kommentje:

Eltértünk az eredeti kérdéstől, de ha már itt tartunk:

Az Egyház és az egyházat alkotó emberek hibáival tisztában vagyok. De a lényeg nem az, hanem ez:

http://www.youtube.com/watch?v=LWkHvTmxHM0&feature=youtu.be

2013. okt. 10. 21:40
 18/49 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdést mostanában nem olvastam. Dobj egy üzit. Bár lehet messze laksz mint tőlem mindenki. Ha nem is tartozok egy felekezethez sem, de mélyen hiszek istenben stb. úgyhogy ilyen téren biztos hasonlítunk.

19/F

2013. okt. 11. 08:05
 19/49 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok. Nekem is írhtsz ha gondolod.
2013. okt. 11. 08:12
 20/49 ftf1983 ***** válasza:
2013. okt. 11. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!